Flyttdags.

Okej. Jag vet, vet, vet, vet. Jag är VÄRDELÖS på att skriva här. Om jag fick som jag ville hade jag kunat saga att jag skriver bättre i en privat dagbok. Men så är det inte. Nä. Jag har faktiskt inte skrivit ett ord där sen förra året. Den ligger olycksbådande vid sidan av sängen dock. Japp.

I torsdags bytte de elen här. Eller började iaf. Imorrn ska de göra resten. Och sen börjar hela skiten med toa och kök. Inget vatten på 5-6 veckor. Eller 4... Blandande bud. Så imorrn flyttar jag till mamma och pappa. Iaf för kommande vecka. Sen får jag se. Kanske kommer att kännas roligare att bo hos syrran och Per sen. Fast att inte få eget rum talar emot dem. Dock förmodligen roligare att leva med dem. Det märks. Min tid i Järfälla ska jag iaf utnyttja med promenader med Tinka och att bli duktigare på att höra av mig till min bästis. Åtminstone. Så ska jag ta med yogamatta+video, skrivblock och ritblock. Någonstans ska det bli människa av mig också. Lite nummer till kommunens arbetskonsulent följer med också.

Verkar inte som willys hör av sig angående jobb. Och jag vet inte vad jag ska söka för andra jobb just nu. IKEA är det tomt med jobb på också. Så praktikplats känns bra. Plugga hade jag kunnat göra om jag hade sökt i tid men det gjorde jag inte. Fast inom kort kan man säkert söka till nästa termin. Hade hoppats på Lidingö tills dess men kanske får jag avsluta pluggandet där jag började. I Järfälla. Helvete. Heh.

Det var ungefär vad som händer just nu. Så vet ni.

Stambyte.

Jag har egentligen inte tid med det här. [Uppenbarligen, eftersom jag aldrig skriver.] Imorrn börjar de här i lägenheten. Med elen iaf. Så det betyder att allt måste vara iordning. Den jävla videohyllan måste flyttas bort så de kommer åt eluttaget och det ska beredas väg till varje eluttag. Fördel med gamla lägenheter är att det inte finns så många eluttag. Eller nackdel, beroende på hur man ser det. Och så har vi ett berg med tidningar som ska klippas igenom och därefter kastas. Det blir Mickes trevliga morgonsyssla eftersom jag inte kan gå utanför dörren just nu för då går porten i lås och sen kommer jag inte in igen försen Micke kommer hem.

Jag ska iaf rymma imorrn. Ett tag tänkte jag rymma till mamma och pappa, men vid närmare eftertanke har jag absolut ingen lust att umgås med dom så därför tänkte jag driva runt på stan. Först får jag väl ta en fika i väntan på att affärer öppnar och sen tänkte jag leka tjejig och springa i affärer. Så får vi hoppas att de inte byter eluttag hela jäkla dagen.

Nästa vecka är vattnet borta. Och det återvänder inte på fem till sex veckor. Inte trevligt. Och jag tänker inte bo här. För jag går inte på toa i en container och jag duchar absolut inte i en container. Och jag tänker inte laga mat och diska som om jag bodde på landet. Jag är alldeles för snobbig för det. För övrigt tycker jag att det är för jobbigt att gå upp sex varje dag för att hinna undan från vattengubbarna. Om Micke tänker bo här så lär jag bo i Järfälla. Annars... får se.

Nä. Har inte tid som sagt. Ska bestiga Mount tidningshög. Puss på er.