Could be dreaming.

Jag känner mig helt slut nuförtiden. Jämnt. Det är liksom som om jag vaknar alldeles för tidigt. Eller för sent. Snarare det senare. För åter har jag pajat hela min dagsrutin. Så dagarna börjar helt fel. [Fucked up.] Om jag vore det minsta hypokondrisk skulle jag säkert inbillat mig att jag var sjukast i världen. Fast nu är jag inte det. Dock känns det inte helt normalt, eller hälsosamt, att jämnt jämnt jämnt vara trött. Jag måste börja äta Red erergy. Eller rosenrot.

Dock vet jag att ett mer aktivt liv ger mer energi. Och just nu är jag inte det minsta aktiv. Vågen står alldeles för högt [för att vara jag] och jag förmår mig ändå inte att göra något. Jag bygger långsamt upp en panikattack över hur fruktansvärt otränad jag är. Och ändå sitter jag vid datorn eller slötittar på TV istället för allt det där nyttiga jag kunde göra. Jag kunde gå ut och gå. [Med eller utan Micke. Helst med. Det brukar vara roligare så.] Jag kunde ta mig till nån strand och simma. Jag kunde skaffa det där träningskortet jag pratat så länge om. Jag kunde träna yoga. Men jag är lat lat lat just nu.

Och i tidens anda så kan vi skriva lite om drömmar. Jag måste kolla upp vad det kostar att åka till Nya Zeeland. Och var man hoppar bungyjump. Och vad mer det finns. Fast det får inte vara vattenaktiviteter. Det finns hajar där. Och även om jag ska börja konfrontera mina rädslor så tror jag vi skippar hajarna ett par år till iaf. Heh.


Slöhelg.

Idag känner jag mig på sånt där lagom jag-är-så-lat-och-jag-behöver-inte göra-något-alls-humör. Det känns rätt bra. Så jag har spelat CSI. [Och svurit åt spelet då det inte funkat. Sen funkade det. Med exakt samma saker jag tyckt jag gjort. Spännande.] Och så har jag slötittat på TV. Samtidigt.

Det blev inget grönan den här helgen. Vi får ta det annan helg. Däremot var Tompa och Sara [och Morris] här i fredags. Så vi spelade Buzz, och snackade skit hela kvällen. Det kändes rätt lagom. Så igår var jag bara jääääääääääääätteseg. Och trött. Framförallt. Så när Sara och Tompa åkte hem kraschade vi ett par timmar. Och så lyckades vi slöa bort hela helgen.

Så nu får vi köra en aktivare och nyttigare vecka. Eller nåt. Eller så slöar vi lite till. Heh.

Beware of the pirates.

Hur kan båda mina senaste bloggar vara skrivna för tre dagar sedan men på olika datum? Internet har rätt spännande tidsperspektiv ibland. [GUD vad ni bryr er! Ha!]

Värmen fortsätter. Och jag ska inte klaga. Fast jag är fortfarande inte brun. Orättvist. Fast jag är duktig och springer runt i mina linnen och t-shirtar. [Jag blir inte brunare för det. Men jag  känner mig duktig och modig iaf.] Fördelen är att jag inte bränner mig heller. Att bränna sig är dåligt. det gör ont. Och sen måste man ta på sig långärmad och se ut som en hippie när man helst av allt vill klä sig som en hårdrockare. [Jag vet. I-landsproblem.]

Idag var vi på Pirates of the caribbean, tvåan då. Förstårs. Den var bra. Fast jag tycker inte om cliffhangers. Och det har den. [Mer berättar jag inte.] Men gå och se den. Och det var lite humor att lyssna på tonårsflickornas suckar så fort Orlando visade sig på duken. De lär sig säkert också att tycka om riktiga män förr eller senare.

Grönan hänger lite löst just nu pågrund av vissa omständigheter. Och det lutar i så fall åt lördagen. För intresserade. Ni andra kan roa er med att få en intressepil i ögat. [Lång historia.]

In a strange mood.

Jag har ett konstigt humör idag. Jag vet inte riktigt varför heller.

Jag hade gjort fel på inspelningen. Så jag spelade inte in Rome. Jag spelade in början på The Beach istället. Korkat. Så nu har vi inte sett de två första två avsnitten på Rome. Nån som har dom? Nåja. Det går alltid att lösa allt. På nåt sätt. För övrigt köpte jag en ny film i Borlänge. Ingen Micke-film. Men det var faktiskt den enda film som jag kunde tänka mig att köpa. "Mitt namn är Dina". Jag har för mig att jag tyckte den var bra. Fast den är ju lite djup.

Det känns som jag borde göra något. Något vettigt. Fast jag vet bara inte vad. Jag har ett konstigt humör som sagt. Jag är för rörig i huvudet för att skriva. Det är inte nog stökigt för att städa. Nåja. Lite finns det att göra. Jag skulle kunna stryka lite lakan. Jag skulle kunna rensa lite tidningar. Jag skulle kunna plocka in den rena disken och diska den nya. Lite sånt där. Smått. Jag kanske skulle sy lite. Jag ska bota mitt konstiga humör så blir det kanske bättre sen.

Borta bra men hemma bäst.

Heeeeeeeeeeeeeemma!

Okej. Jag har haft en underbar helg. Dia Psalma var okej. Dark Tranquillity var skitbra. Rickard Wolf var okej. Soilwork var en besvikelse. [Fast de ÄR bra på skiva!] Thåström var UNDERBART. [Hallå, det är ju gud.] Vi orkade inte se Teddybears STHLM men ölen vi drack istället satt fint. Astral Doors var inte så bra, riktigt. Och sen så har vi ätit god mat och pratat med roliga människor hela helgen. Och kissarna var söta. [Fast det värker i mitt katthjärta att inte ha en egen.]

Och inte blev jag bakis heller. Eller jo. På sätt och vis. Men det gick över då jag sov några timmar till. [För övrigt sov alla andra så det hade varit skitfånigt att gå upp då.] Och det bästa på natten i Borlånge är ändå att köpa en pizza. Fast jag var inte ett dugg hungrig så jag tog typ tre tuggor. Fast den satt fint dagen efter. Vi måste börja köpa pizza som nattmat. [För visst finns det en nattöppen pizzeria? Den där vid centralen? Favoritkebabstället? Annars ska jag öppna en.]

Nu ska jag bara vänta på att Micke kommer hem. För seghuvena som åkte till Göteborg åkte så sent så de kommer fram sådär lagom sent. Eller snarare för sent.

Nu ska jag stoppa något i min hungriga mage. [Jag vet, det är sent för att äta. Men jag orkade inte laga mat då jag kom hem. Jag kunde ha chansat på McD, men jag var rädd att porten skulle låsas. Och nu får jag vara så god att laga det som finns. För nu är porten verkligen låst.]

Today I´m good, but tomorrow I´m gonna party.

Jag fortsätter alljämnt vara duktig.

Jag stryker, stryker, stryker tills jag flyter bort i värmen. [Det är faktiskt rätt dumt att stryka när termometern närmar sig 30-strecket. Det är nog varmt ändå. Men vad gör man då man har fåtöljen full i kläder Så kan man inte ha det.] Sen lägger jag ner allt i lådor/hänger i garderober. Riktigt engagerat.

Åndå börjar jag känna mig något stressad nu. Jag har fortfarande saker kvar att stryka. [Det är så det går då man slarvar tills det börjar bli akut.] Jag måste försöka få in alla tyger i bänken. [Jag vill inte ha dem framme och skräpa. Inte sådär många iaf. Inte ens hälften så många.] Och köket ser ut som... Hm.

Jag åker dock imorrn. Det ska bli så nice. Borlänge, musik och... öl? Det är allt en flicka behöver ibland. Jag ska bara lösa alla värdsliga problem först. Vilken tröja känns bäst? Vilka byxor? Eller kjol? Har jag allt smink jag ska ha? Ja. Såna där värdsliga problem ni vet. Och nån jäkel har glömt att färga mitt hår! Undrar om jag skulle klara att göra det själv. För Micke åker ikväll så det kan jag nog inte räkna med.

För övrigt måste jag packa åt honom mockså. Tydligen. Jag har skämt bort honom så nu klarar han inte ens att packa själv. Hopplöst med pojkar.

Lilla fröken duktig.

Jag är duktig. Jag åkte tvärs över stan med ALL vår tvätt. [Nu lät det som om detvar ett helt klädberg och det är ju inte direkt sant. Men testa själv att bära två IKEA-kassar i tokvärme. Det är TUNGT!] Och så tvättade jag den, förstårs. Fick typ allt torrt. Och så var det bara att åka tillbaka över stan. Hem den här gången. Så nu är allt tvättat och rent innan vi åker. Duktig flicka.

Egentligen handlade det från början att jag ville ha Hello Kitty linnet. [Det är ingen sån där vanlig Hello Kitty. Min Hello Kitty är en dödskalle. Det är tuffare.] Nu min vana trogen tänker jag säkert inte ha tröjan på mig iaf. Jag velar redan om jag ska ha Thåström-tröjan istället. För vi ska ju se honom. Ja se där på alla världsliga problem.

För övrigt är det nästan ordning och reda överallt här. Mer duktig flicka! Det är bara köket kvar. Och i sanningens namn så är det mest disk. Så nu får jag komma hem till den städade lägenhet jag vill istället för det kaos jag AVSKYR. Det är de små detaljerna i livet som får oss på bra humör.

Idag har det för övrigt varit TOKVARMT. [Om ni nu suttit inlåst i ett kylrum och inte märkt något] Speciellt om man har tvättat och alla maskiner varit igång samtidigt. Man flyyyyyyyyyyyter bort. Fast man ska inte klaga på värmen. Tänk va bruna vi ska bli. Ja! Eller ni. Man kan ju alltid vara glad för alla andra då man är född utan pigment. Typ.

Skrivandet går sådär halvbra just nu. Mina tankar har varit alldeles för koncentrerade på allt jag måste göra för att jag ska kunna sätta mig ner, slappna avoch skriva så fingrarna ryker. [Man måste ändra uttryck då tekniken har ändrat förutsättningarna.] Målandet går inte alls. Ibland slänger jag en skamsen blick på tavlan jag borde måla färdigt. Men sen känns det SÅ jobbigt att fixa allt. Så då blir det inget mera. Syendet går... nja.... Jag har sprättat lite tyg som jag ska sy ett överkast av. Och det är väl iofs bra. Fast det går ju lite långsamt. Och det är inte hälften så kul som att sy. Jag VET. Jag MÅSTE ta tag i det. JAg måste göra arbetsprover så att jag kommer in på Beckmans. [Man ska sätta målet högt.] Fast jag måste bli frisk också. Nu är det fan dags. [Jag har inget tålamod, jag erkänner.]

trams. igen.

snart är det borlänge. jag vet inte vad som händer med hur vi reser och så. men men. det löser sig nog. jag kollade upp tåg och bussmöjlighet för de dära som ska till göteborg. det är dyrt att resa dit om man är "vuxen", visste ni det. över 400 kronor per resa, per person. det är bra att ha bil. uppenbarligen.

det lär bli bra iaf. det blir bra musik ock säkert massa öl. tihi.

annars är det varmt varmt och jättevarmt. [klaga inte. ni vet att ni inte vill ha kylan. nu har ni chansen att bli bruna. ut i solen med er! ska jag säga... men men...]

städningen börjar gå från sådär till okej. nu ser vardagsrummet relativt bra ut. det är bara alla mina jävla tyger. det som är kvar från senaste tvätten som jag inte huniit stryka [och jag som ska tvätta imorrn.] och så ska micke dammsuga. [pik pik.] sen är allting iordning, sen är det jobbiga köket kvar. rummet som bara blir stökigare varje dag av någon märklig anledning.

fast nu koncentrerar vi oss på thåström istället:)

Trams.

För att kunna klaga på alla andra som sköter sina bloggar så illa så måste jag ju skriva något. Heh.

Städningen går... sådär. Det ser fortfarande inte ut som jag vill. [Jag är förstörd av alla inredningsprogram. Jag VET. Och jag VET att det aldrig ser ut så hos någon på riktigt. Men visst vore det skönt om det kunde se ut så. Erkänn då. NI vill också ha det så!] Men det blir mer städning och ordnande snart. Då jag har råd med en stor lägenhet så ska jag prioritera förvaringsmöbler. Och då kommer vi ha så mycket utrymme så Micke inte kan klaga på att det blir övermöblerat. Men det är i mitt rika framtida drömliv. När jag är rik. Heh.

Idag var vi i stan. Det blev nya skor till oss båda. Och ny gas till soda streamern. Och Micke fick byxor. Och så blev det.. .hm. Vin. Det var extremt varmt och svettigt i stan. Och jag var jätteduktig igen. Kortärmad tröja. Jag vet att för det flesta är det "så vadårå?". Men för mig är det.. duktigt.

Skrivandet går också sådär för övrigt. Jag är för stressad över hur det ser ut. Och så har jag för höga krav på mig själv. Ta ett djupt andetag och starta om. Det är allt som gäller.

Nästa helg är det festival. [Fast jag är irriterad över att missa torsdagen.] Och helgen därefter kanske vi kan samla ihop oss till grönan. Eller senare i sommar. Förhoppningsvis. Följa? Men jag ska INTE gå i spökhuset om jag inte blir modig eller om nån elak tvingar mig. [Blänga på.] Och så är det båtåkande såsmåningom. Fast jag vill fortfarande sitta i en park. Men det är tydligen bara jag som har sommarlov.