Nä. Ingen bra rubrik idag heller.

Ibland surrar det som tusen bin i ens huvud. Är det bara jag som hör dom?

Imorrn är det valborg. Och jag har ingen aning om jag har skola. Tror det blir skolk då med. Men jag ska mejla mina jävla lärare iaf så jag inte blir kickad från skolan. [Men just nu hade det känts fint med sommarlov iaf. Men onödigt att bara sitta och rulla tummarna hela sommaren. Å andra sidan har jag dykkursen jag är sugen på. Och mamma uppskattar alltid hjälp på landet. Men va fan. Jag vill göra nåt vettigt. Och det är försent att söka sommarjobb.] Sen ska jag ut och fota. Eller så jagar jag Toshi med kameran. Och sen in till stan med rullen. Sen måste jag skriva färdiga mina pissdåliga uppsatser. Det blir nog bra.

Första maj blir det nog ingen demonstration för min del iaf. [Fast man borde nu då borgare sitter vid makten. Men jag vet ingen bra demonstration.]

Och sen får vi se.

Piggelin.

Det är lördag klockan halv tio och jag är pigg som en liten lärka. Jag har redan lagt i en maskin med tvätt och känner mig full av energi. Och det mest typiska är att jag inte har en aaaaaaaaning om vad jag ska göra av all min energi. Fast himlen är blå bakom alla de där molnen så nåt ska väl gå att hitta på. Kanske.

Det var vad  som hände av att börja träna. Jag som skulle göra AV med överskottsenergi. Inte skaffa ny. Men på nåt vis känns det som min svacka håller på sina just nu. Jag måste bara lösa lite fler saker för att den ska försvinna på riktigt. Och vissa saker är svårare än andra att fixa.

Fredag. [Ja det är en tråkig rubrik.]

Idag ringde mobillarmet klockan sju. Och Stina vaknade upp med världens huvudvärk. Självförvållad. Jag tillät mig själv att sova en halvtimme extra men sen var det bara att bita i det sura äpplet och gå upp. Dra på sig kläderna som jag nu mer vaken inser måste ha stunkit satan. [Rökrum gör sånt.]  Och sedan åka till Jakan och till sjukhuset. Och en sak ska ni veta, det är inte så enkelt att berätta hur man mår då man har huvudvärk och bara längtar hem till sängen. Fast jag klarade det ganska bra iaf. Berättade vad som hjälpt mig, vad jag har ändrat och vad jag planerar att göra.

Sen var det bara att åka hem igen. Kände att jag mådde allt sämre på vägen hem men med djupa andetag går allt. Jag kom iaf på den strålande idén att köpa juice på vägen hem. C-vitamin är alltid bra. [Nåja, jag skulle in i affären iaf och köpa kattmat och ostsås. MEn då jag gick förbi juicehyllan kom jag på den strålande idén.]

Väl hemma igen somnade jag [och Micke] på sängen och sov bort det värsta. Och nu känner jag mig någorlunda bra iaf. Fast vi ignorerar den svaga huvudvärk som fortfarande ligger kvar...

Och nu kan man tycka att det jag borde göra är att vara hemma och slötitta på TV och tillåta mig att ta det lugnt. Men nädå. Vi ska träna idag. Men instruktör så tiden är bokad och allt så det går inte att banga ur nu. Och då kommer man igång med träningen. Utnyttjar kortet som annars bara ligger och kostar pengar. Såsmåningom måste jag nog dock köpa nya träningsbyxor. Men det är så mycket man måste:)

Vårkänslor.

Idag är det glad popmusik och solen i ögonen som gäller. Man borde sätta sig på en gräsmatta i solen med en bok. Eller med läxorna kanske. Och en kaffe latte från närmaste 7-11 kanske. Man borde sitta och titta på folk som alltid blir soldyrkare så fort solen blygt kikar fram. För såna är vi svenskar. Beter oss som svältfödda fågelungar så fort solen kommer.

Tyvärr är det också pollen och allergiska reaktioner. Det är inte riktigt lika skönt och härligt. Och det talar lite emot att gå och sätta sig i solen. Det får en att vilja sitta hemma vid datorn skyddad från alla pollen.

Men vi får se. Lite solbränna vore ju trevligt i år kanske. Och humöret åker fortfarande upp och ner som en jojo. När jag blir stor ska jag vara stabiliteten själv.

Brus.

Egentligen känner jag mest nu att jag borde måla mina tavlor. Mina tavlor som bara legat och legat och legat.

Fast samvetet känner mig att jag borde plugga en hel del också. Och stryka. Och städa. Fast borden borde egentligen vara förbjudna för de är så sabla tråkiga och depprimerande. Speciellt nu då det känns som jag åker upp och ner i humöret iaf.

Men det löser sig nog. Det också. Bara jag får något roligt att göra. Så... Förslag? För just den här helgen har jag.. Ja... Jag skulle kunna vara nördig och spela lite TV-spel. Jag har zombiespel och liknande som jag inte har spelat mig igenom än. Men jag får bara panik och blir tokig av sånt så det kanske är säkrast att jag låter bli;) Fast nåt sånt skulle väl funka kanske.

And then the sun shine again..

Okej. Här kommer den. Sanningen.

Jag har haft en ordentligt svacka senaste tiden. Men tankarna har bara snurrat så jag har inte kunnat sätta fingret på det ordentligt. Och det kändes som jag sov dåligt och att äta kändes olidligt. Igen. Och det var inte som att min dåliga må-dåligt-spiral börjat på nytt utan det var liksom som om det var... nåt annat.

Och så länge jag inte kunde känna efter vad det var egentligen kunde jag inte ens tala med Micke om det. Det var liksom bara som om allt kändes... fel. Var kanske lite panik också. Panik över livet på olika nivåer och det kändes obehagligt i hela kroppen. Och jag försökte tala med utomstående om det för att kunna sätta fingret på det. För att reda ut vad det var i mitt huvud som kändes knasigt. Det behövdes på nåt vis nån som var en bit ifrån mig och mitt liv för att kunna förstå.

Och idag har jag nog insett det på riktigt. Det känns som jag har förlorat lite mitt eget liv. Och det betyder inte att jag inte älskar Micke. För det gör jag. Det betyder bara att jag behöver mina egna ben att stå på. Att jag behöver ha mitt eget liv också. Nånstans där jag inte hela tiden behöver sätta titeln flickvän framför mitt namn. Ibland vill jag bara vara jag och inte känna som jag är fastkedjan vid någon. Det där låter kanske fel... Elakt... Men det är inte Mickes fel att jag känner så. Det är inte förhållandets fel. Det är mitt. Det är jag som slarvat bort nästan alla mina vänner för att jag inte orkat hålla kvar relationerna. Det är jag som kedjat fast mig vid Micke för hårt på nåt vis. För när jag mådde som sämst tidigare så behövde jag det. Och nu behöver jag hitta tillbaka till mitt liv igen. Och det betyder inte att jag vill att vi ska leva helt olika liv. Bara att jag då och då vill göra något eget. Det kan säkert han också behöva göra. Det behöver väl alla liksom.

Och nu då jag insett det. Och nu då jag kan försöka börja göra något åt det börjar det långsamt kännas bättre igen. [Så nu orkar jag koncentrera mig på skolan igen vilket jag inte kunde när det kändes som jobbigast.]
Det är lättare sagt än gjort då man slarvat bort alldeles för många vänner. Men på nåt vis ska jag lösa det. Det har jag lovat mig själv. För jag vill inte må dådär dåligt som jag gjort på sistone. Så nu blir det förändring. Så enkel är slutsatsen.



Och Rickard som svar på senaste bloggen. Det var nog nåt annat än ditt filmklipp. Var inne på Derby förut [affären alltså] och kollade på bajentröjor. Och så var lite folk jag känner på match nyligen. Och det var väl lite så. Sån där jag-vill-också känsla:)

Tokerier.

Okej. Nu ska ni få veta nåt helknäppt för att komma från mig. Håll i er i datorstolarna. Jag är tokigt sugen på att titta på fotboll eller nåt sånt. Jag måste ha blivit tokig skulle jag tro:) Nåt sånt måste ha hänt. För det här kan ju inte vara riktigt normalt.

Mycket trams.

Alldeles för mycket att göra och alldeles för lite tid. Eller energi kanske. Jag blir tokig på kaoset i lägenheten så jag försöker göra något åt det. Jag klarar inte ens av att koncentrera mig på att plugga när det ser ut så här. Så just nu tvättar jag maskin efter maskin och försöker stryka mig igenom alla kläder. HAr snabbdammsugit vardagsrummet också. Så det kanske lättare. Gud vad intressant va?;)

Annars är det just nu skola skola skola och kaos i huvudet. Inga speciella planer för närmaste veckan dock. Micke jobbar och jag har inte planerat nåt speciellt på egen plan. Lite såna där eventuella planer bara. Vi får väl se. Beror på hur uttråkad jag känner mig mot slutet av veckan. Om jag är beredd att klättra på väggarna får jag väl tvångsumgås med nån:)

Ett par ord..

Idag var vi i stan och det blev både ny kjol, ny väska, tv-spel och ny lampa. Men inget krims-krams till Micke.

Ikväll blir det Larsberg till Tompa och Sara. Så fort vi kommer iväg.

Helgplaner.

Jahapp. Idag bär det av till Jakan. Men det ska bli lugnt. Jag lovar det ska faktiskt bli det den här gången. Blir ingen bortsupning flera dagar på raken den här gången.

För syrran ska på möhippa imorrn och själv ska jag shoppa på stan med Micke. Jag ska köpa den fina fina kjolen jag har blivit så förälskad i. Eller en av dom iaf. Och sen måste Micke ha massa trams. Sen ska Micke leka med Tompa. Nån som vill roa en uttråkad flicka? Eller jag klarar mig väl själv iofs. I värsta fall. Men det kan vara trist att titta på när pojkar spelar spel. Och Sara är i Hallsta.

En ny jäkla lista:)

Nämn något som gjorde dig glad igår?
Oj. vad gjorde jag överhuvudtaget? Det kändes rätt bra att lyckas stryka mig igenom högen. [Fy vad tråkigt nöje det där lät som.] Bestämde träffa syrran idag. Det gjorde mig nog glad. Ha! Jag kom på nåt.

Vad gjorde du kl 8 i morse?
Jag vaknade nog då nångång typ. Och insåg att det var skittrist väder idag igen.

Vad gjorde du för 15 minuter sedan?
Kan det vara då jag mejlade möjligtvis?

Parfym idag?
Jag är ingen parfymtjej. Jag har tänkt typ tusen gånger men det är nog jobbigt att  vara tjej utan sånt där trams;) Men jag ska. Nångång. Kanske.

Det sista du sa högt?
Är du hungrig? Till Toshi då.

Bästa blogginlägget idag?
Ingen skriver ju typ bloggar. Skittråkiga är ni. Allihopa. Skriv lite roligt skvaller nu!

Vad har du druckit idag?
Kaffe, kaffe, kaffe! Ja. Jag är beroende:)

Vad var det senaste du åt?
Jag äter smörgås nu. Innan dess var det kyckling. Men det var igår förstås.

Vad var det senaste du köpte?
Vi handlade lite mat i... måndags? Men vad det var vette tusan. Sånt lägger inte jag på minnet.

Vad är det för färg på din ytterdörr?
Brun typ. Rätt ful:)

Vad är det för väder hos dig just nu?
Det ser regnigt ut. Kan nån berätta för farbror Polman att jag beställt sol?

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Inte på kärlek vid första ögonkastet. Attraktion vid första ögonkastet tror jag på. Kärleken kan komma senare.

Sover du tungt?
Sover jag så kan tredje världskriget bryta ut utan att jag bryr mig. När jag sover som jag ska iaf. Annars kan man tappa en knappnål så vaknar jag. Väldigt dubbelt.

Drömmer du mycket?
Jo jag tror det. Men oftast minns jag bara känslan i drömmen.

Mardrömmar?
Då och då. Mest om hajar.

Det första du tänker på en "bra" morgon?
För inte så länge sen vaknade jag och kände att jag var kär i livet. Vet inte vad jag tänkte iofs..

Det första du tänker på en "dålig" morgon?
Kan jag inte få slippa idag?

Vilket ämne var roligast i skolan?
Roligt? ehm. Nåt bildaktigt. Svenska var roligt då man fick skriva berättelser.

Trivs du med ditt jobb?
Jobb? Jag förstår inte frågan;) Jodå. Jag har ett litet jobb. Och det har jag tvärlessnat på så jag har bestämt mig att koncentrera mig helt på studierna istället. Och sen då jag orkar ska jag skaffa mig ett bättre extrajobb som man kan jobba på då man har tid och inte när man måste.

Favoritklädsel?
Rockigt. Fast jag är dålig på det. Blir bättre men borde plocka fram symaskinen och designa om lite kläder. OCh så kasta/ge bort allt som känns fel. Men jag har så svårt att slänga kläder. Det är min akilleshäl:)

Favoritlåt just nu?
Oj. Jag vet inte. Måste man välja en? Jag spelade en bra låt igår... Pilates... Men vet inte vad själva låten heter. Texten är bra iaf.

Vad ser du om du tittar åt höger?
Usch. Massa tvätt. Påminn mig inte!

Vad gör dig glad just nu?
Tanken på att jag ska få köpa fin kjol imorrn. Jag är också lite matrealist fast jag förnekar det om ni frågar:P

Vad ska du göra härnäst?
Ingen aning. Vore skönt att lägga sig i badet och vara lite tjejig så man är lite fräsch till ikväll.

Humör just nu?
Uppåt igen efter ett par dagars panikande. Så det känns bra.

Favoritgodis?
Väldigt beroende på humör. Klubbor har alltid varit en favorit.

Kläder just nu?
Jag sitter här i bara nattlinnet och filten och funderar på om man borde klä på sig. Fast ska jag bada verkar det dumt.

Musik just nu?

Ingen alls. Tittat på Efter 10. Och sen orkar jag inte gå och sätta på Mickes dator så jag kommer åt musik. Radio finns väl iofs. Men jag fixar det sen.

Sommarplaner?
Bara massa lösa planer och eventuella planer. Tom midsommar är osäkert. Sen ska vi kanske på en festival. Så vill vi väl till grönan. Grilla vore kanske trevligt. Kräftskiva är jag sugen på. För övrigt ska jag bara plugga. Får ledigt nån vecka i augusti innan jag börjar nästa termin.

Förströelse när du sitter på toa?
Ibland bläddrar jag i nån tidning Micke lämnat där. Kanske dags att köpa dassböcker?;)

Hur många kuddar sover du med?
Jag har gått ner från 4 till 3. Å andra sidan har jag tjockare kuddar nu så jag tror det blev värre trots allt:)

Morgon- eller nattmänniska?
Egentligen ingenting. Jag är kvällsmänniska. Men måste jag välja så... Nattmänniska. Fast jag vill vara morgonmänniska.

Vem är viktigast för dig?
Jag gillar inte att välja mellan de viktigaste i mitt liv. Men då svarar jag tråkigt och väljer Micke.

Är du kittlig?
Ibland. Men beror oftast på hur trött jag är. När jag var liten räckte det med att nämna det men nu får man anstränga sig lite mer.

Snarkar du?
Bara när jag är förkyld. Säger Micke iaf. Fast jag tror han bara hittar på att jag snarkar;)

Äckligaste insekten?
Spindlar! Folk tycker jag är jättefånig när jag skriker för den minsta lillaste spindeln. Men de är lömska. Jag bara VET det!

Vad längtar du mest efter just nu?
Just nu? Att fixa komvux så jag kommer in på vetrinärutbildningen. Fast det är flera års ångest kvar innan dess.

Panik.

Idag blev det mest segdag. Fast jag BORDE ha pluggat. Som vanligt med alla dessa borden blev det ovanligt lite dock. Däremot har jag strykit lite. Så lite duktig var jag iaf...

Fast jag kan inte lämna bloggen till att bli sådär tråkig. Nu igen.

Jag har även börjat fundera ORDENTLIGT på mina studier. Och pga det fick jag en ordentlig panikattack tidigare idag. [Och det var längesen det hände. Jag avskyr dom och jag har inte saknat dom alls. Men med tanke på paniken jag kände var det väl inte helt jättekonstigt.] Det känns som jag kommer få plugga i tid och evighet. Det kanske inte gör något. Men lite panik får man på saker och ting. Särskilt med tanke på att jag inte har råd det minsta med att misslyckas. Allt måste funka perfekt. Och om det inte gör det... Ja vad gör man då...? Egentligen..?

Jag vet inte om det är skolan och de funderingarna som gör att jag börjat sova lite oroligt igen. Men det har jag. Och pga det så är jag sådär otrevligt trött igen. Det går över. Det är egentligen inte mer med det. Men ibland måste en flicka få panika ordentligt också.

Och annars? Ska till Jakan imorrn iaf. Gå på puben. Träffa syrran. Men det blir en lugn kväll iaf.

Segdag.

Idag har jag bara varit trött och seg rent allmänt. Det har gått alldeles för segt att plugga. Jag har typ skrivit ett par rader. Börjat på det argumenterande föredraget jag skulle göra. Men jag hade noll koncentration på vad jag skulle göra så det var lika bra att hoppa över det just idag. Men imorrn måste jag ta tag i det. Sen så måste jag ge mig iväg och fota. Iaf börja med bilderna. Men jag är helt och hållet oinspirerad. Men skitsamma. Det är bara tekniska bilder. Så det är bara att göra skiten. Förmodar jag.

Och annars? Lösa planer för i helgen. Eventuellt träffa syrran i Jakan. Och sen en heldag på stan förmodligen. Shoppa och dricka lite öl i solen. Det lär bli trevligt.

Snurr.

Jo. Jag börjar faktiskt få ordning på saker och ting. Kanske. Tankarna snurrar på men så får det vara just nu. Och ibland kanske det behöver vara så. Sju gamla betyg jag måste fundera ordentligt på om jag behöver plugga upp. Sju betyg. Det är en jävla massa poäng. Alldeles för många. Men det ska väl gå det med.

Och sen gäller det att komma in på den jäkla skolan. Så långt till de andra alternativen. Faktiskt.

Ibland blir 1+1 inte 2.

Jag är lite splittrad. Så enkelt är det. Ibland är livet krångligare än det borde vara. Ibland krånglar man till det helt på egen hand. Jag skyller på våren just nu.

Snott från Rickard.

        Om person bakom masken.    

        Tio första

Första bästa kompis: Anna. Våra mammor var gravida samtidigt så det föll sig liksom naturligt. Fast det var knappast så att vi inte hade något annat val och fick stå ut med varandra. Vi valde varandra. Sen tappade vi kontakten då hon flyttade. Ett tag brevväxlade vi men det rann lite ut i sanden. Synd egentligen. Man borde försöka igen.
Första bil: Har inte ens körkort. Men pappa påstår att bilen som står å landet är min. Och det är ju alltid trevligt att ha en bil. Om den nu funkar. Nu saknas bara körkort.
Första kärlek: Joakim Forsberg på dagis. Han var så söt tyckte jag. Sen började han i samma klass som mig. Det var rart och oskyldigt. Sen blev kärleken mer komplicerad.
Första husdjur: Tinka måste väl räknas som första. Även om hon är pappas. Annars Alex. Min underbara fina kisse som alltid kommer finnas i mitt hjärta.
Första semester: Norrlandsresorna räknas väl knappast. Så då var det väl bilsemestern till Danmark. Har inte rest så mycket. Skärpning där!
Första jobb: Vårdbiträde på Kastanjen. Jobbigt var det. Och äckligt var det. Inget för mig.
Första köpta skiva: Tragiskt nog tror jag det var Ace of Base.
Första riktiga kärlek: Micke. Helt klart. De andra var liksom bara... trams.
Första piercing: Tungpiercingen. Jag trodde det skulle göra så ont så kändes det inte ens. Den börjar vara gammal snart.
Första konsert: Hm. Vet faktiskt inte. Något säger mig att det var Thåström.

Nio senaste

Senaste alkoholdrycken: Öl. Jag har varit bortsupen igen:)
Senaste bilfärd: Från Näset till Larsberg då vi skulle skriva kontrakt.
Senaste filmen du såg: Vi gjorde ett tappert försök att se The Crow igår. Men vi somnade. Innan dess var det Harry Potter, hemligheternas kammare. Men tror faktiskt jag somnade då med. Hemskt vad trött man är.
Senaste ringda telefonsamtal: Som jag ringde? Oj... Hm. När jag ringde syrran förra helgen. Om jag inte ringde Clabbe senare. Jag ringer folk så sällan nuförtiden.
Senaste bubbelbadet: Oj. Det var längesen. Slut på bubblor.
Senaste spelade cd: Hm. Jag försökte spela Winnerbäck förut men det funkade inte.
Senaste kyss: Enkelt. Micke. Alldeles nyss.
Senaste gången du grät: Nu var det nog ett tag sen. Livet har varit för bra för det. Så jag minns faktiskt inte ens det.
Senaste måltiden: Indiskt på söder. Det var gott.

Åtta har du nånsin

Dejtat en av dina bästa kompisar: Nä. ästa kompisar dejtar man inte.
Blivit raggad på av bra kompis flickvän/pojkvän: Det hoppas jag verkligen inte. OCh i så fall märkte jag det inte.
Blivit kär vid första ögonkastet: Inte då. Jag behöver lite mer tid för sånt.
Fastnat med blicken i någons urringning: Om de är syndigt djupa så måste man ju titta;)
Fått ditt hjärta krossat: O ja. Och varje gång kändes det som jorden skulle gå under. Det gjorde den inte.
Haft ett one night stand: Japp. Jag har gjort mina misstag.
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Faktiskt inte. Jag säger aldrig sånt före jag menar det. Vare sig till pojkar eller kompisar.
Busringt till någon: Jo. Även jag har gjort bus.

Sju saker du har på dig just nu
Jag har inte sju saker på mig just nu men...
1. Trosor.
2. BH.
3. Sabatonlinnet som säkert luktar skunk nu.
4. Täcket.

Sex saker du gjort idag

1. Vaknade hos Clabbe.
2. Åt brunch på Jimmys.
3. Åkte båt.
4. Drack öl vid fåfängan.
5. Kissade i buskarna så jag rev upp armarna.
6. Åt indisk mat på söder.

Fem favoritsaker utan rangordning

1. Min laptop. Den pluggar jag på, den skriver jag av mig på och den pratar jag med folk på.
2. Min mobil. Trots att jag sällan ringer skulle jag inte kunna leva utan den. Och den är svart och liten och perfekt
3. Min bye bye kitty - tröja. Jag älskar den.
4. Mina ringar. Utan dom är jag naken.
5. Min symaskin. Fastän den är bråkig ibland.

Fyra personer du kan berätta allt för
Allt är att överdriva men..
1. Micke. Givitvis.
2. Rickard.
3. Syrran.
4. Sara. Och Tompa hänger med lite där. Men det är främst Sara.

Tre val

Blått eller rött? Rött rent spontant. Men det beror på.
Sommar eller vinter? Sommar! Vinter är ju kallt ju.
Choklad eller chips? Choklaaaaaa!

Två saker att göra innan du dör
Oj. Bara två? Då klumpar vi ihop det oh skriver...

1. Leva livet.
2. Sluta vara rädd.

En sak du ångrar
En massa. Men att jag började skära mig står väl rätt högt upp på listan.

Full fart.

Idag har jag städat hela lägenheten. Så nu känns det som hos folk igen. Det är rätt skönt. Dammsuget överallt. Ligger inte massa prylar och skräpar. Ingen disk som bara står. Men måste tvätta också. Fast vill ha en torkställning för det.  Borde ha pluggat också. Men det hinner jag inte nu.

Ikväll är det teater [igen]. Ska träffa mamma och syrran om en timme vid Karlbergs station. Sen börjar teatern vid sju. Får se när jag kommer hem igen. Förhoppningsvis inte alltför sent. Micke vill visst att jag köper några öl på vägen också så jag måste åka nu.

Imorrn har vi tjejdag en hel dag på stan. Eventuellt blir det några fler men än så länge är vi fyra.
Det blir Skansen och annat turistande och sen hårdrock på kvällen. Micke ska göra annat.

Nåja. Ska åka nu.

Mycket nu..

Jag känner mig hemskt oeffektiv för tillfället. Och samtidigt vet jag att jag inte är det. Inte egentligen. Det är bara det att jag kräver så himla mycket av mig själv. [Och just nu måste jag det så ingen får säga åt mig att jag kan ta det lugnt. Jag får ta det lugnt sen när jag har klarat av allt jag måste.]

På anledning av förfrågning... [och dessutom hände det idag]... NU har vi skrivit kontrakt på nya lägenheten. Och förmodligen är det i den vi kommer bo om ett år om inget väldigt oförutsett händer. Vi har även gjort alla färgval idag. Tog inte så fruktansvärt lång tid trots att vi inte räknade med att göra det just precis idag. Nu vill man flytta på en gång men det är låååååååååång tid kvar. Vad som händer med den här lägenheten vet vi inte exakt ännu. Förhoppningsvis får vi bo här tills vi får flytta. Annars... ja... då kan det bli lite bökigt [i bästa fall]. Men det är väl ingen jättekatastrof än iaf.

För övrigt funderar jag mest på skola och kurser och allt sånt. Dels så pluggar jag ju så jag håller på med det. Dels räknar jag på betygen och funderar om jag måste tenta upp allt som inte är MVG [vilket vore fruktansvärt jobbigt]. Jag har bra betyg men jag måste ha superbra betyg. Det är lite besvärligt. Men på nåt sätt ska det gå. Och sen är det själva utbildningen... Syrran har berättat att det delvis är som läkarutbildningen vilket betyder att jag kan låna böcker av henne och slipper slösa massa pengar på det och så kan jag dessutom fråga henne om hjälp.

Annars är det väl lugnt nu. [som om det skulle behövas nåt mer.]

Sjukling.

Jag har blivit sjuk. Så jag snörvlar och nyser och har mig. Och det passar inte alls in just nu. Jag måste till skolan imorrn och hålla föredrag. [Speciellt eftersom jag skolkade förra veckan då jag inte kände mig alls klar då.] Och sen ska jag på teater. Och så är det foto på onsdag. Och då man bara har lust att ligga i sängen lååååångt ner under täcket passar det inte alls med sånt.

För övrigt så skriver vi kontrakt på nya lägenheten på torsdag. Och då får man inte heller vara sjuk.

Panik.

Just nu känner jag mest "HJÄLP!". För jag fattar inte riktigt hur jag ska klara det här eftersom:

  1. Jag måste ha så högt betyg som det bara går. Eller nära på. (Jag som trodde jag kunde släppa mina betygskrav nu. Men inte då.) När jag räknar på mina betyg som jag vet att de ser ut nu ligger det för lågt. Och frågan är hur mycket jag höjer. Men vissa betyg vet jag inte vad de ligger på just nu. Och jag känner mig mest vimsig angående det. Jag har tom glömt nåt jag har läst på komvux. Jag fattar fortfarande inte vad det är hur mycket jag än rabblar det i huvudet.

  2. Jag måste läsa minst 800 poäng till på komvux. Det är pissmycket. Och jag ville verkligen bli färdig med den här skiten nu. Och eftersom jag behöver läsa om matte b (för jag har bara g där och det duger inte just nu) så blir det 50 poäng till. Och jag är fortfarande sjukskriven så det blir MINST tre terminer. Förutsatt att FK inte krånglar. Hoppas de inte krånglar.

  3. Jag måste nånstans bland allt annat hinna plugga till högskoleprovet. Och inte sådär det-vore-kul-att-göra-högskoleprovet-nångång-och-se-vad-man-ligger-plugga. Utan om-jag-inte-klarar-det-här-alldeles-strålande-rasar-allt-som-ett-korthus-pluggande. Okej. Jag är liiiiiiite manisk just nu.
Och nu har jag inte ens börjat på de 5,5 åren jag ska plugga på vet-utbildningen och pendla fram och tillbaka 5 dar i veckan. För utbildningen ligger i Uppsala. Så. Hörni. Vi ses om sju år va?

Ja ni..

Mycket har förändrats på sista tiden. På sätt och vis. Vi sitter i en helt annan situation gällande lägenhet. För pågrund av olika omständigheter borde/måste Micke ta över den här lägenheten. Och då blir vi förmodligen kvar här ett tag. Speciellt eftersom de talar om att sälja ut lägenheterna. Så just nu ligger Lidingö på is. Vi får se vad som händer med Stockholmshem och så där. Micke ser positivt på allt och jag är lite mer realistisk och funderar på vad som händer "om inte". För faktum är att jag och Toshi inte kan flytta in hos mamma och pappa. Och alla möbler sen. Och.. Lättare att vara positiv som Micke då och tänka på en gång att allt ordnar sig. För det skulle innebära att jag kan skriva mig här och att jag kan plugga på komvux i Stockholm.

Och då vi ändå är inne på det ämnet. Jag kollade upp vad som krävs för vet-utbildningen. Och det är en hel del tråkiga ämnen [enligt mig]. Och hädanefter måste det bara vara MVG för vet-utbildningen kräver toppbetyg. Funderar om jag måste tenta/läsa upp lite gamla betyg också. Men får fundera på det lite... Och sen är det högskolebetyget som jag bara MÅSTE skriva bra på. Jag hade hoppats på att det skulle gå på en termin men det hela kräver minst två terminer. Och det kommer inte gå för jag är inte på heltid ännu. Så det är mycket med skola nu. Det enda alternativet är att fixa allt nu. Iaf om jag vill bli vetrinär. Och det vill jag.

Sen är sociala fobi behandlingen på sjukhuset klar. Men som de påpekat så många gånger är det bara början. Det är nu det gäller. Jobba på det själv. Och långsamt må bättre i alla situationer. Och hela tiden komma ihåg att man inte ska förvänta sig underverk. Bara att det blir bättre. OCh det är bra. Man får ha sina mål och satsa på det. Insåg att jag missat en tid hos min psykolog och borde fixa en ny. Har ingen lust egentligen men borde väl så..

That´s all folks.