Flyttkaos.

Jag är rätt oinspirerad just nu. Jag ska egentligen packa. Jag BORDE packa. För det är fortfarande en del kvar att göra - även om min fulla övertgelse är att det ser värre ut än det är. Men just nu har jag ingn lust att ta några beslut. Kasta, ge bort, spara. Skitsamma. Så känns det just nu. Jag har packat nästan 30 kartonger (eller är det 30?) och jag är less less less. Det är för mycket saker. Varför har man så mycket saker? Använder man någonsin alla saker? Det sorgliga är att svaret är ja. Men det gör mig bara mer oinspirerad.

Just nu känner jag mig på en low point. Riktigt låg. Och ändå vet jag att jag måste. Vi har 4 dagar på oss att packa färdigt. Om jag räknar med idag också. Micke jobbar så han har inte direkt tid att hjälpa till. (Och lite bittert kan jag lägga till att han är inte särskilt bra hjälp iaf. Vilket stör mig. En del.) Jag är ledig resten av veckan fast jag borde - verkligen!!- plugga också. Men i kaos klarar jag inte av att plugga.

Nu vill jag att det här ska gå över. Nu nu nu. Bara få slut på skiten.

Flytt.

Imorrn är det exakt en vecka kvar sen går lilla jag från att vara Järfällabo, som jag varit hela livet, till att bli Lidingöbo. Så en adressändring vore på sin plats kanske. Och flytten går sakta men säkert framåt.

Vardagsrummet är pretty much färdigt. Hallen går snabbt. Köket närmar sig till slut. Sovrummet är det inte så svårt att få färdigt och badrummet gör man i en handvändning. Så det här går nog smärtfriare än man kunde trott från början. Fast det finns självklart alltid massa saker man fullständigt ignorerat. Däremot har vi typ bestämt möbleringen.

Nä. Inget kul att skriva nu. Håll till godo så återkommer jag:)

Bottennapp.

Idag fick jag ett kort bottennapp i mitt humör då jag kände mycket mycket starkt "DET HÄR KOMMER ALDRIG GÅ!!". Jag känner så ibland och jag undrar stilla inom mig själv om jag skulle nöja mig med en "nödplan", någonsin. Och jag undrar vad jag gör om jag inte nöjer mig. Och då börjar tankespiralen snurra.

Finns det nåt annat land där jag kan plugga till vetrinär där det är lättare att komma in? Vad tycker Micke om jag flyttar till ett annat land? Kan han följa med mig? Hindrar jag mig själv om jag inte åker och kommer efter ett tag bli argare och argare på chansen jag aldrig tog? Vad händer med mig och Micke om jag åker och han måste stanna hemma i Sverige? Kan jag leva med det oavsett hur det går? Kan jag leva ett liv jag inte valde men som jag "nöjde" mig med?

Ja. Ni fattar grejen. Mycket Micke men han är en stor del av mitt liv.

Ni förstår nog att det här handlar om skola.

Flytten går annars framåt. Fast segt nu. Måste plugga å ha mig. Prov på måndag. Nej nej. Ni behöver inte vara oroliga. allt är färdigpackat till den 3:e:) Kartongerna samlas på hög allteftersom. Dom står i alla hörn. Och Micke och jag ska slita i helgen. Så det blir nog bra:)

Lägenheten är ett evigt kaos.

Packandet fortsätter långsamt framåt. Fast har varit lite oeffektivt den här helgen. Så det är fortfarande kaos. Videobanden är nästan genomrensade iaf. Fast om sanningen ska fram hade jag önskat att jag kunnat slänga flera. Men det räcker väl med dom som behövde kastas och behövs ersättas med DVD:er [2 går inte ens att ersätta för de existerar inte för tillfället!]. Fast Bumbibjörnarna var lite småkass kvalite så sparar jag dock dom eftersom de just nu inte går att få tag i. Jag står hellre ut med ett par minuters brus än att bli helt utan Bumbibjörnar:)

Packen innebär ett par förluster också. Uppenbarligen. Igår sprack lampan som vi skulle ha i köket i tre delar. Och jag betvivlar att det GÅR att laga den snyggt. Så jag är upprörd. Den hade passat PERFEKT i köket och nu ser alla andra lampor fel ut i jämförelse. Det finns säkert nån som kan restaurera spruckna lampkupor men vad lär inte det kosta liksom? Så nä. Jag är upprörd helt enkelt. [Då jag orkar leta upp lösenordet för bilddagboken och logga in där får ni se eländet].

Pluggar gör jag dock lite för dåligt just nu. Jag kan inte koncentrera mig i kaoset. Men ska göra färdigt vardagsrummet sen ska jag plugga bättre. Mycket bättre. Böckerna har jag fått iaf nu och det kostade skjortan! Och då är det två böcker kvar att köpa dn här terminen. Plus att jag måste ha ny miniräknare då den gamla tvärdog. Det kostar också skjortan! Mickes tappra försök att låna en så länge misslyckades också. Så bara att krypa till korset.

Nä det här var inte så spännande. Lite frukost och lite packande sen är det väl dags att gå till affären och handla kvällens middag. Hittat ett spännande recept med biff, potatiskaka och kantarellsås. Mums! [Pik till bästis;)]

Puss på er.

Packande.

Jaha pojkar och flickor. Då har jag rymt ett tag igen. Anledningen? Upptagen, upptagnare, upptagnast. Jag pluggar packar, pluggar, packar. Skoj va?

Den bra nyheten är att det långsamt lättar. Kartong travas på kartong. Vardagsrummet är nästan färdigt. Nu är det typ två veckor kvar så det är ju riktigt strålande. Det är lite högar kvar i bokhyllan. Kistan är full av tidningar. VHS-filmer ska gås igenom. Plus lite småplock. Spelen ska ner. Sen är vardagsrummet så färdigt det kan bli innan flyttdagen. Och det ska väl vara klart innan helgen är slut.

Enda problemet med packandet är min oföretagsamma pojkvän. Därför får han packa upp allt istället. Det blir väl bra älskling?;) Fast nåja. Han ska ju bära ihop med grabbarna och jag och min trasiga rygg ska göra annat som inte är så tungt. Så det är väl kanske liiiiiite okej iaf;)

Nu ska jag se lite på film innan jag rensar vidare bland videobanden. Ikväll blir det packande med lite vin mellan varven. Trevligare så:)

Hemskt tråkig blogg. Men ni får leva med det just nu.