Oformad.

Jag känner mig inte riktigt i form just nu. Och i baken surrar alla de där borderna som irriterande getingar. Jag borde städa lägenheten för att det ser för jäkligt ut här. Jag borde träna eller iaf gå ut och gå för det skulle jag må bättre av. Jag borde sy lite. Jag borde ta tag i mitt målande. Jag borde skriva lite så jag kommer in på det igen. Jag borde fundera på vad jag ska göra efter sommaren. Det är dags att öka. Men vad? Hur? Jag borde kolla upp angående bungygump. Snart går det väl att hitta nåt.

Det är pollen överallt nu. Och jag blir tokig. Man brukar bli det då man inte kan andas. Och man får en känsla av att huvudet växer till den dubbla storleken. [Ni har sett pollenreklamen väl? Det är rätt talande.]

Nä. Det här kommer jag ingen vart med. Puss på er.

Sol, sol, sol.

Det är sol idag. Som om ni inte skulle ha märkt det men ändå. Man vet aldrig med alla dessa datanördar som fånstirrar på skärmen och förnekar att det finns en värld där utanför iofs;) Iaf så har jag av den anledningen ägnat hela förmiddagen till mitt första solande. Kanske inte en strålande idé med roaccutan i kroppen men jag tänker inte leva i mörker och skugga till i juni. Jag vill bli brun i år. Och om man har avsaknad av pigment så måste man faktiskt börja jobba på det i tid.

FK har äntligen fått ordning på sig på riktigt. Så det rasslade på mitt konto igår. Och sen gjorde jag raskt av med ett par tusen på festivalbiljetter, sodastreamer och nya skor. Men det behövdes.

För övrigt så är jag i vanlig ordning både trött och rastlös. Rastlös för att det känns som jag inte gjort varken nåt vettigt eller roligt på hela veckan. [Inte för att jag bara suttit hemma. Inte alls. Jag har varit hos hudläkaren, jobbat, gått från telefonplan och hem, varit på tomteverkstad och målat på Aspen. Men är man rastlös så är man.] Trött är jag mest för att jag sovit alldeles för dåligt. Ingen aning om varför, det bara blir så ibland. Och eftersom Micke jobbar i helgen har vi inga planer. Och om jag inte tar mig själv i kragen och frågar syrran om dom ska göra något kul lär det bli TV-spel och alldeles för mycket stillasittande. Fast man kan kanske inte alltid vara igång.

Trams.

Jag vill inte var sån men just nu känns det mest.. knasigt...

Kanske är det för att våren är här. Våren är alltid min jobbiga årstid. Fråga inte varför. Eller iofs har jag mina teorier. Dels har jag svårt för förändringarna. Dels så har jag hört att pollenallergi [som jag uppenbarligen har] gör att man kan bli trött bl.a. Ni vet såna där depressionssymtom. [Som om jag inte har haft nog av det iaf.] Fast å andra sidan kan det vara många kansken. Och jag har helt enkelt ingen lust med dom.

Jag är extremt rastlös. Jag funderar på att våldgästa min syster [det skrev jag visst] för att jag är i desperat behov av att göra något. att prata skit med folk. Att ta en öl i goda vänners lag. eller hur sa man nu?:)

För övrigt så MÅSTE jag få mina pengar som det var sagt. För vi ska på SRF. Och det bara är så. Och jag vill till Borlänge senare också. Men sambon min är mindre intresserad.

Och som en pik till min sambo för övrigt: KISSEKATT!

If you wanna know.

Nu var det ett tag sen jag skrev. Igen. Men jag har faktiskt inte riktigt haft tid. Inte en lugn helg på flera veckor. Och på själva veckorna har jag saker att göra. Passar mig bra eftersom jag inte är nån stugsittare. Den här helgen har dock varit relativt lugn. Så nu har jag myror i benen. [Sånt där går oerhört snabbt att få har jag märkt.] Nästa helg jobbar Micke och eftersom jag inte vill sitta hemma och vänta på att han ska komma hem har jag allvarliga planer på att kolla vad syster och Per ska göra. Vad gör man då ens kompisar inte hittar på nåt;) [Pik pik.]

För övrigt är det dags att bestämma något angående återinflyttningsfesten. Jag har en helg som borde vara bra. Eller helgen därefter. Jag är lika rörig som vanligt. Det är så mycket att ta hänsyn till. Speciellt då man vill ha såna där Järfällabor att ta sig tvärsöver stan. De är dåliga på att göra sånt.

Och som vanligt är det tusen saker jag vill göra och ingen energi till att göra det. Snart blir jag less på det. FK är färdig mitt sitt strulande iaf. Alltid nåt.

Resten tar vi nån annan gång. Kanske. Om jag hinner med det:)