Städenergi.

Jag känner mig rätt så inspirerad nu. Men mest till att städa om sanningen ska fram. Det kanske är den där möjligheten till att flytta som får det att bubbla i mig. För då kan jag långsamt börja planera att möblera inom mig. Och för er som inte vet så älskar jag att möblera. Helst flera gånger på år. Men jag har tvingat mig att sluta nu ett tag för Micke blir så sur när han måste bära runt på möbler hela tiden. Han är sån där som tycker man ställer ner möblerna en gång och sen är det bra med det. Men städa kan man iaf få göra. Och fixa om de där små sakerna som ingen behöver hjälpa till att bära. Och när det är städat kan man börja planera sånt där annat. Som att sy nya dynor till soffan. Nya prydnadskuddar. Sånt får det också att bubbla.

Igår stannade jag hemma för att jag skulle köpa Metallica-biljetter. Det gick dock inte alls. Helvetes-jävla-skit. Dock blev jag så irriterad så städningen gick med världens fart sen. Det är bra att reta sig på något först när man ska göra sånt där upptäckte jag. Det var speciellt de där som köpte extra biljetter för att sälja på blocket som gjorde mig arg. Och om ni är en sån så föreslår jag att ni inte läser nästa mening. De är såna jävla snåla puckade praktarslen. Om man tycker biljetter är för dyra egentligen så låter man bli att köpa. Man köper inte extra och säljer för överpriser. Spö ska de ha tills skinnet flagnar. Jag, jag är rätt hatisk. De gav mig extra städenergi.

Idag är jag dock glad igen. [För trots att jag verkligen verkligen ville gå på Metallica är det en världslig sak och jag förstör inte mitt humör så länge för det.] Bokrean började idag och jag bestämde att åka in då Micke åkte till jobbet. Och jag köpte böcker tills jag fick ont i armarna. Och då var det ändå inte alla böcker på min "önskelista". Men jag var tvungen att behärska mig lite. Dock vill jag köpa nån modebok också och det hittade jag inte. Främst för att jag inte orkade leta mitt i röran. Och så var det lite andra små böcker som jag skulle tänka mig. Men Micke blir så lessen om jag köper böcker för hans datorpengar;)

Lägenhetsbeskedet väntar vi dock fortfarande på med spänning. Jag tycker inte om att vänta och inte veta. Jag får ont i magen av sånt. Så nu ska jag städa bort tiden så jag inte behöver fundera på det på ett tag.

Puss på er.

I´m sick of being sick.

Om den här jävla förkylningen kunde släppa nångång så skulle jag bli så glad så jag dansade runt hela lägenheten. För jag är less less less på att vara sjuk. Och det var VERKLIGEN inte så jag tänkte tillbringa mina lediga veckor. Jag skulle göra mina projekt. Jag skulle städa lägenheten från golv till tak. Jag skulle rensa i källaren. Jag skulle träna. Jag skulle promenera. Jag skulle INTE vara sjuk och försöka sova bort sjukdomen. Måste köpa echinacea förra veckan. Ungefär.

Lite har jag dock städat. Med betoning på LITE. Jag hade hoppats att hitta mass onödigt som jag bara kunde SLÄNGA. Men. Näe. Inte direkt. Jag har rensat för bra tidigare. Och ändå är skåpen fulla, överfulla faktiskt. Men om jag skulle ta tag i projekten så skulle det kanske lätta lite. Eller. Kanske. Vad tror ni?

Btw blev vi erbjuden en lägenhet idag. En av de nya. En av de DYRA. Men ändock. En lägenhet. Och om ett år kanske den hyran inte känns så farligt. Fast hade hellre blivit erbjuden en av de äldre lägenheterna. Liksom.. De är billigare och bättre. Och så är jag nervös vad de säger om oss rent ekonomiskt. Nåja. Man ska inte oroa sig i onödan. Nu verkar vi ligga långt fram i kön åtminstone. Alltid nåt.

Oengagerad.

Jag är lite dålig att skriva här just nu. Jag är lite oengagerad för tillfället.

Jag har varit sjuk i över en vecka nu och jag är så less på att hosta och nysa. Ändå måste jag jobba ikväll. [Fast jag jobbar ju bara c:a 2 timmar så det är inte så jäkla farligt. Fast det är ganska drygt eftersom jag lessnat på jobbet... ] Och igår var jag tvungen att skriva prov tidigt på morgonen trots att jag var sjuk. Hoppas det inte gick åt helvete.

Nu har jag 3-4 veckor kvar av min ledighet. [Med enstaka jobbtillfällen och lite sjukhusbesök] och jag har inte gjort något av det jag skulle. Men jag har varit sjuk som sagt. Idag tänker jag dock inte sätta igång med nåt. Men från imorrn blir det städvecka. Småprylar ska plockas undan [för det funkar inte med en busig kisse att ha det så], lägenheten ska skrubbas, fönster putsas, saker slängas och nån tavla och hylla ska upp. Och om Micke inte ställer upp så borrar jag för tusan själv. Och hoppas att hålet blir rakt:)

Och sen vill jag veta om jag kom in på mina kurser så jag kan slappna av angående det också. Nu ska jag försöka göra något så jag ser frisk ut ikväll iaf. Puss på er.

Oaktiv.

Jag har inte varit så aktiv här de senaste dagarna. Faktum är att jag inte ens satt på datorn för att jag hade helt enkelt inte lust. Ha! Men idag blev jag understimulerad. Helt utan anledning för det finns typ tusen saker jag skulle kunna göra så jag slapp ha tråkigt. Men just nu vill jag inte. Har dock varit duktig idag och städat sovrummet, bäddat om sängarna och städat hallen - helt själv! [För Micke är förkyld och sådär karligt gnällig och mesig.]


Den här veckan måste jag:
  1. Plugga. Som tusan för guds skull. Sista provet på psykologin. Nu är det bara att köra så det ryker.
  2. Komma på ett bra café på söder och meddela vilket till tjejerna i gruppen. [Men jag har så jäkla mycket inte lust med något som har med jobbet att göra så jag blir trött i huvudet.]
  3. Städa vidare innan jag får panik av att bo här - igen!
  4. Skriva prov.
Därefter har jag åtminstone fyra veckor att bara ägna mig åt mina projekt eller bara softa. Det känns så himla skönt. Fast det skulle vara skönare om jag fick antagningsbeskedet från skolan. Just nu måste jag fundera på om jag kommer behöva ordna något annat eller inte. Men jag tänker inte oroa mig för det. Nu ska jag fundera om jag orkar plugga lite ikväll eller om jag ska städa resten av kvällen och plugga hela dan imorrn. Som att välja pest eller kolera.

Just a few words.

Det känns som jag håller på att bli sjuk. Och som vanligt har jag ALDRIG tid med sånt. Dock är skolan slut nu så jag har lite tid. Men bara lite.

Idag:
  • Måste ringa skolan jag har sökt kurser på och se vad det är frågan om. Varför jag inte har fått några besked alltså. Nu är det bara 5 veckor kvar.
  • Möta syrran på söder och ta nån öl innan Kvarteret Skatan. Och sen till Rival och titta på Kvarteret Skatan då. Måste komma ihåg att skriva ut en karta så att vi inte vimsar bort oss. Fast ska väl egentligen inte vara så svårt att hitta till. Men för säkerhetsskull.
Resten av helgen:
  • Micke säger att vi ska städa. Så det är väl det vi ska. Kolla om nåt behöver tvättas. Städa och röja.

Söndagsmys.

Jag känner mig nästan äckligt fridfull. Så där klämkäckt vuxen. Och det är söndag så man borde vara bakis och seg. Istället sitter jag och läser DN, dricker kaffe och myser framför Let´s dance. [Jag kan nästan se mig själv i en korgstol en kylig sommarmorgon invirad i en filt och med kissen i knät.] Det stämmer inte alls in på hur jag brukar vara. Fast jag har ju alltid velat kunna njuta av söndagarna. Jag vill ha fulla veckor. Vilda lördagar och fridfulla söndagar. Fast jag har börjat i fel ände;)

För övrigt borde jag vara stressad. Jag borde plugga tills det ryker ur öronen på mig. För det här är allra sista veckan på psykologin och det gäller att få ordning på alla fobier och neuroser och stressen och alla sjukdomar och grejer. Istället känner jag mig löjligt lugn. För inget han sagt på lektionerna har känts megasvårt. Utan snarare logiskt. Plugga in lite termer behövs mest. Så känns det.

Det jag är det minsta stressad för [och när jag skriver minsta menar jag minimalt] är att jag inte hört nåt från den andra skolan. Och jag funderar om jag borde försöka hitta ett deltidsjobb istället. Och bara jag hittar ett skulle det inte vara hela världen. Skulle väl få mindra av FK men misstänker att jag skulle få mer pengar totalt sätt iaf. [Och vi skulle bli godkänd för högre hyror vilket skulle kunna betyda att vi kan söka större lägenheter. Låter nästan bättre t.o.m. Hm.] Men jag ska ringa skolan imorrn tror jag och kolla hur det ligger till. Annars skickar jag ansökningar till alla klädbutiker jag kan komma på och ringer FK. Det ska väl vara okej.

Nu ska jag söndagsmysa lite till. Sen ska jag plugga lite. Och sen ska jag gå till affären och köpa tzatziki eller gräddfil att göra tzatziki på.