Nyårsplaner.

Två veckor sen jag skrev nu. Enligt bloggen själv iaf.

Nu är den jävla julen över. Köp tårta så firar vi! Närå. Men skönt är det. Men för er som inte har märkt det så är det mellandagsrea. Och då kan folk vara lika galna som i julrean. Så där fick jag för jag ville ha min stjärngardin, för halva priset dessutom.

På lördag är det nyår. Den enda helgdag jag bryr mig om. Vi har mycket lösa planer, men det blir deffinitivt Jakobsberg med syster och Per. Mamma och pappa ville att vi skulle äta där också. Men vi vet inte. Dels för att vi förmodligen har liten Tompa och Sara. [Nåja, så små är dom inte.] Fast lite sugen är jag. För pappa pratar om hummer. Och hummer är fina grejer det. Nåja.

Idag ska jag och Micke shoppa lite. Han har t.ex inte fått sin julklapp av mig. [Håll tummarna för att det är mellandagsrea där.] Och bästis julklapp är inte köpt. Sen vet jag inte om vi hade planerat något mer. Det kanske märks när man är i stan. Åtminstone blir det nyårsspriten;)

Så är det med det. Håll tummarna för att jag blir kallad till arbetsintervju föresten.

Veckorapport.

Just nu känns det som jag är jordens mest oföretagssamma människa. Men jag kanske blir bättre jag också. Med lite tur. Jag får inga pengar av soc. Hon har inte ens svarat på mitt mejl. Så jag börjar starkt misstänka att hon har semester. Mycket besvärligt. Jag måste köpa nya mediciner också. hemskt svårt utan pengar. Om jag får vara sån.

Jag måste mejla ett jobbmejl ikväll. Eftersom jag är den mest oföretagssamma människan i världen så har jag inte skickat ett vanligt brev nämligen. Men det kanske går bra iaf. [Och det är hemskt irriterande att ha tramsmejl-adress då man ska skicka seriösa mejl.] Jag hoppas jag får pengar från jobbet snart. De skulle sitta fint på tisdag då jag/vi tänkte julhandla i solna centrum. Där är så stort så man går vilse så något måste de bara ha.

Och för att upplysa folk vad jag gjort.
I måndags var vi hos Pelle och Agneta så Micke fick sin födelsedagsmiddag. Innan höll jag på att paja mitt hår så pass att jag kunde blivit tvungen att klippa mig kort. Men det är en annan lång tråkig historia.

I tisdags var jag bakis. [Dry martini är farliga saker.]

I onsdags var det tomteverkstad. Jag målade lite hjärtan som jag gav till Micke som bonuspresent eftersom jag inte haft råd att köpa hans riktiga. Och sen var jag hos mormor med mamma och pappa på kvällen.

I torsdags skulle vi städa men det blev lite halvbra med det. Men det fick duga.

I fredags tvättade vi och sen skulle vi på karaoke. Men vi tänkte att vi var tvugna att sova hemma eftersom vi skulle festa och ha oss på lördagen så vi åkte hem. Dessutom var det inget drag så det var lika bra.

I lördags hade vi fest som sagt. Fast på dagen var jag och demonstrera angående Salem-händelsen. Anti-rasistisk demonstration. Och det var roligt att se julhandlandes folk häpna ansiktsuttryck när ett helt demonstrationståg hamnade mitt i vägen för där de tänkte korsa gatan. Sen på kvällen så kom Markus, Emilia, Robban, Anna, Rauk, Kenny, JB och Donald. Fast det där med att åka till stan sen och ta en öl gick det sådär med.

Och idag har vi haft familjemiddag. Ovanligt välorganiserat dock. Duktigt av oss.

Hata vintern.

Jag hatar vintern. Så är det bara. Man känner sig alltid helt sovande i det här MÖRKRET. Och det är kallt och otrevligt. Och jag vill inte ens börja tala om snön... Fy.

Det är så det känns just nu iaf. Jag hade en tanke på att städa iordning lite. Det behövs bara lite för vi börjar vara lite duktiga på att hålla ordning. Eller jag börjar vara det. Beroende på hur man ser det. ;) Och sen så borde jag tända massa ljus så kan jag låtsas att jag tycker att den här årstiden är mysig. Fast det är den inte.

Imorrn fyller Micke år. [Se vad hjälpsam jag är, så nu kan ni låtsas att ni hade full koll;)] Jag har inte fått mina pengar ännu dock. Det är ett litet problem gällande present. Jag kan rita vad jag ska ge honom så får han det då pengarna kommer. Är det en bra lösning?:) Iaf så ska vi tydligen till Pelle och Agneta då. [Deras familjetradition]. Och till helgen bör vi fundera på om vi ska ha familjemiddag här. [Våran familjetradition].

Det var det.

Huvudproblem.

Huvudvärk just nu. Undrar om det är kaffebrist. Rökbrist? Fast jag känner inte för sånt då jag redan har huvudvärk. Och för övrigt har jag känt mig tung i huvudet sen jag vaknade. Så det är säkert nån sjukdom i kroppen som inte riktigt vill bryta ut. Och om det är vinterkräksjukan bryter jag nacken av den som gett mig den. Känn er varnade.

Idag blir inte mycket gjort. Jag känner mig mest bedövad. Jag har inte ens tagit mig i kläderna. Jag är en dålig människa idag. Och så känner jag mest för att krypa långt ner under täcket och förneka att det finns en värld där utanför. Men jag tänkte äta lite middag iaf. Det ska man har jag hört. Men allt annat är satt på total ignorelist just nu.

Micke är för övrigt bråkig och frågar hela tiden vad han vill ha när han fyller år. Jag påstår fortfarande att man måste veta sånt själv.