Att göra en Rory.

Jag gjorde en Rory. [För er som inte är gilmore girls besatta är det dottern i familjen.] Jag var ÖVERTYGAD om att jag böjade skolan på måndag. Jag skrev upp det i filofaxen. Och så igår så skulle jag dubbelkolla allt. Skriva upp lektionerna på första veckan. Och så upptäckte jag att jag började på torsdag!!

Jag har inte beställt böcker. Inte ansökt om csn. Och hela den här veckan var redan planerad. UTAN lektioner på torsdag och fredag! Så nu måste jag hinna göra allt jag skulle göra idag, tisdag och onsdag. Då jag också har en lektion. [Och Rickard innan du frågar: Jag har fortfarande tid att träffa DIG på tisdag:)]

För er som inte fattar gilmore girls referensen. När Rory ska börja på Yale, eller innan, så åker flickorna gilmore till europa. Rory skriver upp datumet när hon ska vara på Yale. De kommer hem en vecka senare än planerat men de har fortfarande 10 dar kvar att fixa allt. Men Rory har skrivit upp datumet fel och hon börjar en vecka tidigare än hon trodde. Så helt plötsligt hinner de inte göra allt de tänkte.