Trötta studenten.

Jag är helt slut i kroppen. Och problemet är att det har jag varit under en lång tid nu. Men jag vet inte riktigt något sätt att lösa det annat att bita ihop och hoppas att det ska gå över av sig själv. Vissa dagar funkar dock inte det heller.

Idag slutade jag tidigt från skolan. Det hindrade dock inte från att ha tusen saker att göra. Jag har en uppsats som ska in idag och alltså måste skrivas klart. Ingen lätt uppsats heller även om det må vara kort. Dessuom borde jag plugga all fysik jag möjligen hinner då jag har fysikprov imorrn. Och så vore det bra att snabbläsa testerna i häftet jag ska ha med till nationella provet i svenska imorrn. Visserligen pluggade jag min fysik [tills miniräknaren la av iaf, det är ytterligare en sak jag måste ordna idag, nya batterier till miniräknaren!] men då jag skulle sätta igång att skriva uppsats [för att plugga mer fysik senare] sa min kropp tvärt nej och ville sova istället. Jahapp. Så nu förlorade jag en himla massa timmar som jag strax måste försöka ta igen [och jag är fortfarande trött, tröttare, tröttast].

Så. Let hit the books. Sen ska jag fundera på vad det är för fel på mig så jag slutar vara trött. Åtminstone nångång innan jag börjar plugga på högskolan [om jag kommer in där].