I know you barely listning

Titeln på bloggen är en av de låtar [den heter inte så men jag vette tusan vad den heter] som fyller mina öron just nu. Och jag tyckte den var rätt passande.

Jag håller långsamt på att landa i skolan och mitt pluggande nu. Inte fullt lika hyperpanikstressad som jag var nyss. Men hey, snart kommer en ny våg och då tar jag tillbaka allt jag sagt. Fysiken gick åt skogen rent ut sagt. Nej jag har inte fått mitt betyg ännu, men jag VET det, för jag skrev bort mig på sista provet, som jag kände att jag gjorde. Biologin kanske jag klarade idag. Vi får se. En del frågor på provet varlite småskumma. Men men. Vad är väl en bal på slottet? [Det är min nya favoritmening.] Så, vi säger så här. Högskolan here I come! Men jag tänker köra färdigt den här terminen oavsett. Det är om inte annat bra träning till det som komma skall. [Men det är jäkligt typiskt om jag klarar alla ämnen utom ett och måste slösa en hel termin extra.]

Annars så börjar jag mest långsamt öppna ögonen för det KAOS som uppstått här hemma under den tid jag bara stirrat i mina skolböcker. Vad kommer röran ifrån?? Och jag funderar om jag kanske hinner städa ordentligt i helgen, plus försöka rädda soffan med sån där antipissspray som jag köpte. Fast det är ju Halloween-fest också.

Nä. Jag hade inget spännande att skriva. Så nu ska jag greja lite. Puss på er!

She´s alive...

Okej. Jag vet. Jag har inte tid att skriva här. Men då skulle ni bara veta hur dålig tid jag har för biddagboken. [Men det vet ni säkert för jag antar cynisk som jag är att bara mina närmaste vänner och min pojkvän läser det här trista].

Jaha. Och vad händer i min lilla värld just nu då? Gissar ni på att det har med skola att göra får ni full poäng. För det känns som det är det enda jag har tid med just nu. Jag har tom bestämt mig för att försöka gå upp nån timme tidigare och plugga. Om jag nu orkar. För att jag måste klara den här skiten. Fast då borde jag inte sitta uppe så här sent på kvällarna...

Just nu har jag "bara" matte och kemi iaf. Nåja. Kemin började nyss så har inte hunnit med så mycket där. Matten är ett hästarbete bara det. Nu minns jag varför jag inte ville läsa naturvetenskapligt på gymnasiet. Det är tråkigt! Fysiken känns som den har gått åt helvete. Men men. Vad är väl en bal på slottet? Och pluggar jag på högskola får jag gå om skiten så det är väl bra.

Jag är på ett rätt konstigt humör nu. Det kan jag erkänna. Jag har pluggat alldeles för mycket och jag har sovit alldeles för dåligt. Jag är trött och mår dåligt för skitsaker som jag inte klarat. Fast jag försöker hitta min klämkäcka optimist men hon har gömt sig i mina inre rum just nu. Hon har fått stryk av min svarta djävul. Den där tjejen som grälar på folk för att hon har lust och som blir svart i ögonen så fort någon säger ett ord för mycket. [För folk som inte känner mig kan jag upplysa om att jag INTE är schitzofren. Det är bara så jag beskriver de olika delarna hos mig själv.] Dock är jag expert på att dölja det. Jag tycker inte rikigt det är rättvist att gräla på någon för saker som inte är deras fel. Fast lite skönt vore det. Det kan jag erkänna.

Nä. Det här blir bara vimsigt. Så nu slutar jag. Puss på er!

Skolpanik.

Just nu ser det ut så här.

Matte, matte, matte, mera matte och sen lite matte till. PANIK. För att jag inte fattar och för att jag blir stressad och för att jag vet att jag MÅSTE fatta och det måste gå snabbare än det gör just nu.

Fysik, fysik, fysik, fysik. Panik över tal jag inte gjort. PANIK över labbrapporter jag inte skrivit. Och sen lugnar jag ner mig i en sekund och övertalar mig själv att det inte tar särskilt lång tid att skriva dem utan det är bara att GÖRA det. Sen får jag panik igen för att det känns som jag ligger aaaaaaaaaalldeles för långt efter.

Biologi. Det är det lätta ämnet. Men sen får jag dåligt samvete för labbraporten (har egentligen två men den andra labben gjorde vi precis) jag inte lämnat in men som jag nästan skrivit klart och det är ju bara att GÖRA det.

Jag räknar ut det till att jag behöver 64 timmar per dygn. Hur går det ihop? Ja ni. Bra fråga.

Ointressant.

Ja. Nu var det ett tag sen jag skrev här va?

Fast ärligt talat har jag inget intressant att skriva. Det är bara skola, skola och mer skola just nu. Ibland känns det bra och framåt och allt bara rullar på och andra dagar känns det som jag ska få panik och allt ska gå åt helvete. Så typ som vanligt alltså. Inte länge kvar av fysiken och biologin iaf vilket känns lite stressigt med tanke på labbrapporterna som inte är inlämnade. Så om ni undrar vart jag tog vägen de kommande veckorna så vet ni:)

I övrigt har jag fyllt år. 26. Ja. Det är inget speciellt med det. Fick lite samtal och sms och meddelanden och det är alltid det viktiga för mig. Och Gilmore girls fick jag av Micke. Det var trevligt . Jag har aldrig skrivit nån önskelista i år heller så. Även om det kanske fanns nån slags lista längst bak i huvudet. Fast numera önskar jag mig mest lugn och ro, arbetslättnad och något roligt att göra och sånt kan man inte köpa i affärer:) Idag blir det middag med familjen. Mest för att det är något man ska göra. För mig hade det varit bättre att stanna hemma och plugga matte men men.

Sen har jag gjort ett tappert försök att rensa min garderob. Det gick inte alls. La en liiiiiiiiten kanske-hög åt sidan men för övrigt var det mest som att jag städade till på mina hyllor. Det var ju iofs bra. Nä. Nu ska jag studsa i duchen. Sen plugga matte och åka till Kallhäll.

Puss på er.