Ångesttankar. [please make them stop]

Idag känner jag som jag har lite ångest. Inte egentligen men... Jag har pluggat alldeles för många timmar i streck och jag har sovit alldeles för lite och jag är alldeles för trött och då börjar mina tankar att vandra i sina gamla mönster helt ofrivilligt. Och jag gör mitt bästa för att säga att det inte är något att bekymra sig för och att de de mönstrena bara leder till ett destruktivt beteende. Och det är det sista jag behöver nu då jag mår bättre.

Fast samtidigt kan jag inte helt skaka av mig känslan. Inte helt överraskande är det FK som spökar i mitt huvud. För vad gör jag om de säger att jag inte har rätt till några pengar? Kan man akut söka något bidrag från CSN då? Kan jag det? Jag är inte villig att offra studierna och samtidigt så måste jag överleva. Vi har räkningar varje månad och det är inget alternativ att säga att pengarna bara inte finns.

Men jag ska inte oroa ihjäl mig. Jag får lösa det på något vis. Fan vet hur om FK krånglar men vad gör man. CSN är ju ett alternativ att kolla i så fall. [Kan inte få fullt men det är bättre än inga kronor alls.]

Nä. Jag har inte tid med det här. Jag måste plugga en massa timmar till idag. Fast jag har nästan fått ordning på grunden och då ska det inte vara så krångligt. Hitta lite bilder. Göra lite struktur. Positivt tänkande var det!

Vardagsångest.

Jag är trött som en gnu just nu. Och så har jag lite ångest. [Inte sån där gammal nattsvart ångest utan lite hälsosam vardagsångest.] Jag har pluggat alldeles alldeles för lite och det är hela tiden som om mina tankar vandrar tusen mil bort när jag borde koncentrera mig. Så allt jag får göra hela dagarna nu borde vara att plugga. Men jag har dålig karaktär så naturligtvis så får jag inte till det heller. Sen borde man göra något åt kaoset här. Men det har jag inte tid med eftersom jag måste plugga, plugga och plugga lite till. Och just nu är jag en dålig träningsmänniska. Detta till trots det helt nya satskortet. Men jag skulle ha tränat idag men jag har inga skor att träna i och jag hade inte känt att jag haft tid iaf. Så. Ja. Ångest.

Skolan känns det bättre med iaf. För nästa termin iaf. Var och pratade med rektorn idag och de skulle godkänna mig. I mån av platser. Men det ser halvljust ut iaf. Nu är FK det stora frågetecknet. Och jag kan inte vara helt positiv för allting har aldrig klickat för mig. Men jag gör mitt bästa för att inbilla mig själv med att jag tänker positivt åtminstone.

Nåja. Nu ska jag lägga mig på sängen strax. Psykologen imorrn och sen plugga plugga plugga. Allt för att jag ska kunna tillåta mig att vara nöjd att jag ska gå på Sabaton på fredag och inte bli stressad av att vara tvungen att åka till Mickes föräldrar på söndag. Jag måste lära mig deciplin för nästa termin. För då är det massa fler ämnen att hålla iordning på.

Positivt och negativt.

Idag är en både och dag. Positivt och negativt. Men jag orkar inte ha ångest och för övrigt känns det inte nödvändigt. Än iaf. I värsta fall får jag lösa saker på ett annat sätt än jag tänkt. Det vore trist men får stå ut med det. Jag tänker inte bli pessimistisk iaf.

Jag skulle ha åkt och fikat med Rickard och folk men kände att jag borde plugga. Det var nog bra på sätt och vis. Känner att jag inte får slarva med skolan nu då det är så nära tills att jag slutat terminen. Dessutom så lyckades vi då teckna oss för träningskort. Så nu kan jag börja träna imorrn om jag vill. Och det är rätt shysst. Tänkte träna på onsdag iaf. Jag ska bli en ny hälsosam Stina. Må bra. Vara frisk. Allt sånt dära.

Samtidigt så ringde de från skolan. Och lite känner jag att de bara ställer till det för mig. Men kanske inget. Jag ska möta rektorn på onsdag. Får se ynklig ut så hon godkänner det jag vill. Ibland måste man göra det man inte vill och spela på sin kvinnlighet.

Men jag är i stort sett positiv iaf. Även om det lät lite dåligt.  Vad tusan. I värsta fall söker jag ett deltidsarbete. Tänker inte gå hemma hursomhelst. Det är jag less på nu. Puckokommunen ska inte få förstöra mitt tillfrisknande. Och hör sen.

It´s all good.

Jag är faschinerad av mitt eget humör just nu. Jag har mått så dåligt så länge. Det har alltid varit jag som tyckt att livet känns som pest och känt att INGENTING funkar. Alltid varit jag som velat skrika och gråta. Alltid varit jag som varit frustrerad på livet. Men så läser jag folks bloggar. Lyssnar när folk pratar. Och så inser jag hur jävla bra jag mår. Skolan går riktigt bra trots att jag har ett arbete jag borde gjort mer på. Jag känner inget desperat behov av att prata ut all skit inom mig, för i sanningens namn finns det ingen skit. Visst att vi inte riktigt bor som vi vill och att jag skulle vilja klara av 100% nu nu nu. Men det känns inte jobbigt. Förmodligen får jag börja plugga ordentligt nästa termin. Det betyder iofs max 75% men det är ordentligt för mig. Jag får börja på social fobi -terapi snart [förmodligen] och det känns skitbra. Jag och Micke ska skaffa satskort och jag är riktigt hälsosam för att vara jag. Nångång [snart hoppas jag] ska jag pierca mig igen. Och sen såsmåningom ska jag tatuera mig. Jag har planer och allting känns bra. Och Micke och jag är lika bra som vi alltid varit. Så. För första gången [någonsin känns det som] kan jag säga att jag mår skitbra. Det är lite läskigt eftersom jag aldrig haft det så. Men det är bra läskigt. Enda minuset är att man inte kan skriva några djupa berättelser om att allting är positivt.

Till helt andra saker. Båten var nu i fredags. Lika toppen som vanligt. Kändes aldrig som jag kom till de andras nivå, men det var nog för att jag inte riktigt hade ett behov av det. Jag hade kul iaf. Och ingen skam i att må bra. Vi köpte typ megamycket för mycket sprit än man får men vi kom undan med det så då är allt okej. Och alltid trevligt med fullt "spritskåp". [Spritflaskor på ett skåp än så länge. Tills vi har råd med nya möbler. Fast planen är att köpa nya möbler till när vi får flytta. Enklare då. Be Myrorna hämta de gamla och be IKEA köra de nya till rätt ställe.] Och så blev det massa godis som vanligt. Trots att vi inte äter så mycket godis. Och lite ringar [två till Micke och en till mig. Jag ville ha en till men hittade ingen. Eller det gjorde jag. Men syrran har sån och det kändes fel], en kedja [till Micke], två tröjor [en var]. Cigg och snus förstås. Och så lite småplock till från taxfreen. Skulle ha köpt lite ginblanddrycker med hem dock. Men det missade vi. Annan gång. Bra musik var det också. Sabaton var underbara. Trots att det var dagen efter och man var trött och seg.

I går [lördag] var det Maiden. Mycket bra trots att det var typ bara nya låtar. Fast man känner ju igen stilen. Och det är trots allt Maiden. Dock hade jag pissont i fötterna och var rätt trött. Men det funkade iaf.
Nu får man vänta till 2008 på att se dom igen. Lääääääänge.

Mycket att göra.

Bara en dag kvar nu och tusen saker att göra. Så känns det iaf. Och som grädden på moset är jag seg idag. Dessutom är jag fortfarande orolig att jag har nån förkylning i kroppen som kan bryta ut när som helst.

Idag måste jag:
  1. Försöka laga Mickes brallor. Men jag har inte hunnit nåla upp dom ännu och eftersom herren jobbar så olämpliga tider är det lite krångligt. Eventuellt får jag nåla upp dom ikväll och börja på dem då och sen sy dem så snabbt jag kan. Ska nog gå bra.
  2. Klippa håret.
  3. Färga håret [eller åtminstone köpa färgen].
  4. Åka till stan och köpa lite grejer.
  5. Diska, städa, greja.
  6. Tjejgreja. Jag tänkte att det vore lämpligt att noppa ögonbryna och sånt där idag.
Imorrn måste jag:
  1. Definivt bestämma mig exakt vad jag ska ha på mig och vilka skor jag ska ha. Lutar åt kängorna. Mindre ont i fötterna.
  2. Packa.
  3. Städa färdigt.
  4. Se till att vi får i oss någon mat innan det är dags att åka.
En del som sagt. Så det är lika bra att sätta igång. Micke hjälper ju till med vissa saker iofs men ingen idé att slöa iaf. Och dessutom borde jag plugga lite. Vi ska göra arbete i skolan. Och jag har inte ens börjat. Illa.

Ångestkänslor.

Jag försöker börja aktivera mig lite. Har tagit tag i det där träningsprogrammet jag fått från Toppform. Tog en gammal anteckningsbok och byggde en träningsbok. Egentligen tycker jag inte det kan räknas som träning ännu. Korta raska promenader. Men det kanske är bra att mjukstarta. Längre och längre promenader. Raskare och raskare. Och jag och Micke pratade om att köpa satskort. Kostar lite pengar. Men hälsan är väl alltid värd priset.

Mycket av min energi tillbringas nu av att önska att jag ska få godkännande på mina studier. Och att allt ska flyta på som det BORDE. Och så funderar jag på om jag kanske borde börja jobba. Men samtidigt känns det som om jag borde ta de där kurserna först. Sen kan jag kanske jobba lite från Augusti. Och sen är det hela tankarna på designutbildningen. Och jag vill inte vänta en evighet. Jag vet att jag har hela livet framför mig men samtidigt känns det som om jag inte vill börja leva då jag är 30. Och i den här takten känns det inte helt omöjligt. Så lite frustrerad är jag just nu. Det känns som jag redan slösat så många år. Så mycket tid har jag gjort ingenting. Och det räcker faktiskt nu.

Men nu koncentrerar jag mig på att det är två dagar kvar till båten. Och sen är det Iron Maiden. Dock hade jag ont i halsen då jag vaknade i morse. Så måste stoppa i mig lite hälsopiller för annars måste jag skjuta någon om jag missar allt för att jag har influensa.

Nu ska jag skära färdigt resten av skumgummit. [Hoppas jag. Tar djävulskt med tid.] Sen är det en snabbpromenad som gäller. Städning. Och så ska jag plugga lite på mitt arbete för naturkunskapen.

Slapp och slö.

Okej. Just nu har jag en slöperiod. Jag orkar inte ens åka till mina föräldrar och vara trevlig i ett par timmar. Jag vill bara bli lämnad ifred. På veckorna vill säga. På helgerna kan jag vara hur trevlig och social som helst. Men på veckorna vill jag var nyttig.

Just nu så håller jag mest tummarna för att jag ska få börja plugga nästa termin. Och att inte FK börjar bråka på mig. Jag orkar inte bråka med dom just nu. I så fall känns det enklare att ignorera att jag försöker bli frisk på riktigt och börja jobba på en gång. Shit the same. Så känns det iaf på mina mest negativa dagar. Och ibland måste man få ha såna iaf.

Nä. Jag har inget vettigt att skriva. Så skiter i det här.

Nu är det bara fyra dagar kvar.

Vardagsrapport.

Skolk från Naturkunskapen. Dååååååååligt men jag orkade bara inte. Jag HATAR att gå upp klockan sexoch jag är INGEN morgonmänniska överhuvudtaget.

Åkte och hämtade mitt personbevis som kom igår så jag kan skicka in min ansökan idag. Och lunchade med pappa. Segade bort lite tid det men det var helt okej.

Har skrivit ut min ansökan till skolan nu. Men jag hittar inga kuvert vilket är skumt för jag var fullständigt övertygad om att vi har kuvert. Så nu måste jag köpa nya för pengar jag inte riktigt har. Men det får jag leva med för jag MÅSTE skicka ansökan idag. Jag har helt enkelt inget val.

Och så vill jag verkligen INTE jobba idag. Jag är seg och trött och vill ligga och lata mig på soffan. Istället så måste jag jobba i två timmar. Plus att det tar två timmar i bara åktid. Och så ska jag hålla igånge ett samtal för ikväll. Fast jag tänkte sätta dom att pyssla igen så går tiden lite snabbare förhoppningsvis. Och jag kan sova hela dan imorrn om jag behöver. Och så kan jag trösta mig med att det bara är tre gånger kvar.

Just another week.

Okej. Då var det måndag igen.

I söndags var jag på fotomässa med Rikard. Egentligen var det lite inspirerande. Faschinerande att se på en ordentlig skärpa i bilderna [om man får vara lite teknisk]. Och så finns det såna där bilder som man inte fattar hur folk hittade, än mindre kom på att ta. Fast rent spontant tänkte jag "sådär". Fast sån är jag alltid. Egentligen fick jag ner sug efter att börja fota igen. Jag ska göra något åt min kamerasamling. Men numera ska man ju ha en avancerad digitalkamera. Kan bli dyrt det här.

Idag har jag skurit skumgummi tills det känns som jag blir tokig. OCH JAG ÄR INTE I NÄRHETEN AV FÄRDIG. Nåja.

Och jag känner för att skolka imorrn. Mest för att jag inte vill gå upp vid sex. Annars vill jag absolut hålla på med det vi gör i skolan nu. Men man måste väl. Tyvärr. Inte så länge kvar till jul iaf. Jag har mer eller mindre bestämt mig för att inte jobba nästa termin. Men det känns som både och. Pengar å andra sidan. Vill inte riskera att ta på mig för mycket å andra sidan. Jag ska bestämma mig i veckan iaf. Tror inte jag kan vänta längre... Imorrn ska jag till pappa en stund iaf. Har varit dålig på familjen ett tag. Men jag har verkligen inte orkat. Jag vill mest bli lämnad ifred just nu.  Sen måste jag jobba. Bara tre gånger kvar dock. Sen julledig.

Nä. Nu är det bara trams.

Pekfingersträningsvärk.

Jag har superont i mitt ena finger idag. Jag satt och skar till skumgummi igår och tror nog jaghar fått träningsvärk i fingret idag. Så idag skär jag på ett annat vis. Jag insåg igår att jag inte kunde skär nog raka kanter för att fixa till kuddarna, så istället för att hålla på tills jag blir tokig så har jag bytt metod. Nu skär jag skumgummit i bitar så kan jag stoppa lagom stora kuddar med det. Det är den enkla förklaringen iaf.

Idag ska jag på fotomässa med Rickard och Stoffe. Får se när Rikard ringer och säger att han är på väg. Men han är väl ingen morgonmänniska vad jag vet så tror inte det är någon panik ännu. Sen ska vi vänta på att Stoffe vaknar och sen åka. Det blir nog trevligt. Och eftersom jag (eventuellt) ska läsa foto nästa termin vore det lämpligt att återuppta mitt fotointresse över lag.

Jag borde plugga lite idag också. Eller, rättare sagt, jag borde läsa igenom fyra papper till på tisdag. Det är inte en sådär jätteavancerad läxa. Skulle kunna börja gå igenom listan också. Sen ska jag fixa färdigt min ansökan. Antar att personbeviset kommer på måndag. Till mamma och pappa dock. Får åka och hämta det.

Nu ska jag äta färdigt min frukost och skära lite till skumgummi.

Borden.

Idag har jag tråkig lördag. Eller inte tråkig egentligen. Mest lugn. Fast om jag skulle vilja skulle jag kunna:

  1. Diska. Micke har gjort sitt jobb dåligt.
  2. Stryka färdigt. Det är ett par lakan som inte är klara ännu. Och så skulle jag kunna plocka undan det jag har strykit som ligger på fotöljen.
  3. Laga/fixa kläder. Byxor att sy upp tröjor att laga. Och det är oundvikligt så det enda jag kan lyckas med är att skjuta upp det. Och det är rätt dumt egentligen.
  4. Börja sy soffkuddar. Det känns inte så jättekul. Och jag har inte riktigt tänkt färdigt ännu. Jag var tvungen att göra fyra kuddar. Men jag funderar fortfarande om jag med hjälp av lite lim kan göra tre. Men det är så svårt att göra helt raka kanter. Mest det.
  5. Rensa tidningar.
  6. Städa upp lite.
Men som ni hör har jag ingen lust. Inte egentligen. Det är roligare att spela Futurama då. Även om jag bara dör hela tiden just nu. Och Rikard sa att han skulle komma över en stund efter att han varit hos sin mamma. Det säger mig iofs att jag borde göra något av det där ovan. Så det ser ut som hos folk. Fast Rikard har bott ihop med mig så han får stå ut;)

Nä okej. Nog med bortförklaringar. Ska göra lite iaf. Ta hand om sig folk.

Step by step.

Nu var det ett par dagar jag skrev sen igen. Fast jag har försökt skriva, men inte helt enkelt orkat att genomföra det. Det känns bara som "guuuuuuuud vad jobbigt". Inte för att det är någon kraftansträngning men iaf.

Vi har börjat med energi och miljö i naturkunskapen. Det är för det här jag faktiskt har ORKAT stå ut med de två tidigare tråkiga delarna. OCh att jag måste genomföra naturkunskapen förstårs. Men det är smådetaljer. I torsdags visade Birgitta ett experiment som visade olika sätt att fixa upp efter en oljeolycka. Hon sa också att hon varit med och tvättat fåglar efter oljeolyckor. Det skulle nog vara rätt givande att göra något sådant. Fast jag vet inte ens hur man kommer i kontakt med sådant. Man hör ju mest om det när det är färdigt. Sen fick vi i läxa att se en dokumäntär på SVT1 som heter planeten. Den var riktigt intressant. Om ni missade den gå in på http://www.svt.se/planeten. Där ska första delen finnas. Det ska vara tre delar till. [Torsdagar 21.00] Om ni bryr er. Och det borde ni faktiskt göra.

Jag har även börjat ta tag i skola för nästa termin. Lite sent upptäckte jag. Åsö hade 8 november som sista ansökningsdag. Men men. Inte så mycket att göra åt. Jag löste det rätt bra iaf. Hittade en skola som börjar i mars istället. Så ska söka två språkkurser och filosofi och en fotokurs där. Fast jag måste kolla mina gamla betyg om jag minns rätt att jag fick IG i foto. Har för mig att jag kom överens med läraren på gymnasiet att ta ett IG så jag fick chans att göra om kursen. Men det var bra många år sen nu. Och så ska jag söka psykologi i Järfälla. Så länge inte skolan bråkar med mig [ faktum är att om de gör det vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Skriva ett argt brev till Fredrik Reinfelt om hur svårt det är att lösa sin situation så man slipper vara sjukskriven så han fattar vad han ställer till med kanske. Fast det hjälper väl inte. Emigrera nånstans vore kanske smartare.] Och så länge min kraft och energi håller [känns inte som nån stor risk att den inte skulle göra det nu dock] så ska allt gå strålande. Fram till nästa sommar kanske jag kan köra på 100% då. Dock innebär studierna [så länge jag får gå dem, jag, jag är negativ] att jag inte får något sommarlov. Inte ens över midsommar. Men man kan kanske ta ledigt nån vecka om man pratar med läraren och Micke jobbar för övrigt iaf. Får mest se om vi ska på festival. Blir väl där man tar ledigt i så fall. På midsommar får man komma på fredagen i värsta fall... Om jag pluggade då...

Ja, som höres går det framåt för mig. Så länge inte någon [läs: Järfälla kommun] sätter käppar i hjulet för mig så ska allt gå strålande. Och jag känner mig riktigt inspirerad. Det enda jag är dålig på är träningen. [Jag veeeeet. Jättedålig människa.] Jag har anmält mig till gratis träningsprogram från toppform, men det kändes så löjligt den här veckan. 10 minuters promenader. Då hinner man ju knappt ut... Man skulle främst tänka på att få bort farliga fetter. Hm. Då kanske inte Chicken McNuggets var så bra. Funderar dock på att börja på sats. De är lite dyra förstårs. Fast de ska öppna här i Älvsjö och närhet är ju värt ganska mycket. Man måste dock vara med i ett år och det är inte säkert att vi bor här så länge. Det är inte säkert att vi inte bor här så länge heller dock så... Hm.

Tål att tänkas på.


Closer a solution.

Idag har jag varit på utvärdering för en grupp. En grupp för folk med social fobi. Hon kaollade massa. Ställde frågor där jag skulle svara med något mellan 0-100%. Jag tycker sånt är svårt men jag gjorde det väl.. relativt okej. Men så här i efterhand så låter det som jag är riktigt illa ute. Iofs frågade hon just om dom sakerna som jag har problem med. Det handlade om sociala sammanhang och det ÄR det jag behöver hjälp med. Om jag bara löser det "lilla" problemet så skulle jag må bra sen. Och jag är LESS på att må dåligt nu. Det börjar iaf enligt planerna den 4 december. Det lät riktigt bra allt. En KBT behandling. Det vill säga man får öva på vissa saker mellan gångerna på sjukhuset. Det skulle passa mig. Då kanske jag skulle komma någonstans. Eller komma framåt. Det känns som jag är på gång men det händer liksom inget. Och ju längre tid man bara låter det vara desto svårare är allt det där man borde jobba med. Desto längre tid det går från att jag slutade i pratgruppen desto jobbigare och svårare tycks det bli att ta plats någonstans. Och jag vill ta plats. Jag tycker jag har rätt att ta plats. Rent logiskt fattar jag att jag är en smart tjej. Mina vänner äär inga idioter så, och dom VILL faktiskt prata med mig. Ändå är det något som säger stopp. Och jag måste försöka jobba med det. Eftersom jag inte tycker om när folk klagar på saker och sen aldrig försöker lösa det så kan jag inte acceptera det hos mig själv.

I övrigt har jag mest sysslat med att sy upp Mickes byxor idag. För hand. Det tog sin tid. Och ont i tummen fick jag. Jag MÅSTE göra något åt min maskin. Om jag bara visste vad. Man kunde ju ringa supporten. Ringa är alltid bra övning så att säga... Jag har en del idéer att sy också. En jättebra tröja. Sen funderade om jag skulle köpa två helsvarta tröjor idag. En till mig och en till min syster. Sen tänkte jag måla lite på dem. Men jag behöver en färg som täcker svart. Vore kul att få färdigt till rockbåten. Undrar vad det kostar... Som om vi inte behöver spara nog med pengar ändå.

Imorrn är första skoldan på en vecka. Höstlov och sånt, eller vad det kallades. Egentligen har jag ingen lust. Gå upp vid 6-tiden känns blä. Den största nackdelen med att vara skriven  på fel ställe. GE MIG EN LÄGENHET NU!!! Iofs är det kul att köra igång med miljö och energi. Jag är mest orolig för att det verkar som om det ska vara en redovisning där det slutar... Sen måste jag komma ihåg att boka tid hos syon och prata om språkkurser.

Gammal tråkig förlovad flicka.

Jag tjuvläser folks bloggar i brist på annat att göra. Jag blir fachinerad på att folk orkar skriva så, fantasifullt. Fast sen så tänker jag på mina gamla nätdagböcker och inser att jag också en gång skrev rätt så fantasifullt. Eller så hade jag mer att skriva om. Då när jag var singel och gjorde massa mer fanns det helt enkelt mer att skriva om.

Ingen vill läsa om en gammal förlovad tråkigt nöjd flicka. Och det är inte särskilt spännande att skriva om det. Det är bara att tänka på vad jag har gjort den här veckan.

Jag har:
  • Skrivit på en berättelse. Jag är uppe i 21 sidor som är ordentligt genomarbetade. Ganska duktigt men inte så spännande för er eftersom ni inte får läsa en rad innan  jag har skrivit sista sidan. Och då kan ni hoppas att jag kommer dit. Jag avslutar oftast inte mina berättelser/böcker nämligen.
  • Letat filmer/serier. Jag insåg att det är hemskt många serier jag vill ha. DH kostade bara 200 för första säsongen. Det var någon mer som gjorde det också. Scrubs kan det ha varit. Men de andra kostade från 300 och uppåt. Och det är MÅNGA som sagt. Tur att man har tiden för sig.
  • Skrivit tråkiga bloggar.
  • Tittat på massa dåliga TV-program. Jag följer massa sjukt dåliga serier på dagarna. För det är det de visar. Sen visar de Scrubs toksent. Helt ologiskt!
  • Letat lägenheter. Det fanns inga. Så det tog ungefär tiden att skriva in adressen och klickat på rätt ställe på sidan och sen stänga ner sidan igen.
  • Rökt, ätit alldeles för långa frukostar och bara fördrivit massa tid.
  • Beställt biljetter till unholy alliance. [Eller var det förra veckan?] Hämtat ut biljetterna då jag ändå var tvungen att gå ner till apoteket.
  • Skällt på Micke för disken höll på att ta över köket. Det lät kanske lite bitchigt men jag tycker faktiskt att så länge man är två om att stöka ner så ska man vara två om att städa upp. Om man vill ha det annorlunda ska man inte vara ihop med en feminist. Så enkelt är det.
  • Jobbat i drygt 2 timmar. Och så var jag tvungen att gå på Panduro och köpa pysselgrejer för jobbet.
Det var väl det jag har gjort. Gud så spännande. Men nu fördrev jag lite till av min tid och lite av er också. Egentligen är det inte så illa. Det är nog mest bara att jag är uttråkad. Och den enda planen jag har för den här helgen är att vi ska storstäda på söndag. Ikväll ska jag se någon dålig film i väntan på att Micke kommer hem från sin personalfest. Micke tyckte jag skulle ringa nån och fråga om nån ville göra min sällskap och det kan jag iofs.

För övrigt är det 3 veckor kvar nu. Wiiii!

Fri som en fågel.

Det här är en rätt lugn vecka för mig. För jag är leeeeeeeedig från skolan. Och det bästa är att vi just avslutat kemin och inte hunnit börja men energi och miljö. Så jag har inte ens något som jag "skulle kunna göra". Jag behöver inte ens fundera på att bläddra igenom naturkunskapsböckerna. Jag behöver inte ta reda på vad några begrepp betyder. Jag kan faktiskt helt och fullständigt göra precis vad jag vill.

Det enda jag dock har gjort är att skriva lite. Det är en gammal berättelse som påbörjades på den tiden som Hanna och jag fortfarande gjorde lergubbar. I slutskedet av det dock. Då vi bara gjorde gubbar som för att ha något verkligt till berättelsen. Fast som vanligt så är ursprungsberättelsen rätt så långt ifrån vad jag skriver nu. En del av personerna har förmodligen helt ändrat karaktär. De har iaf samma namn fortfarande. Alltid något.

Apropå det vore det rätt roligt att jobba i lera igen. Göra figurer eller något. Fast de skulle säkert se helkonstiga ut numera. Men jag kanske skulle kolla vad jag har kvar för lera. Och om den går att använda. Annars så vet jag vart Panduro ligger nu. För jag var tvungen att åka dit igår och handla pysselgrejer till jobbet. De verkade ha en del roliga grejer iaf. Så man kanske skulle åka dit och handla lite pyssel till sig själv. Lär bli lite annorlunda än det jag handlade till tjejerna dock:)

Nu ska jag nog försöka greja lite. NÅN behöver diska här eftersom NÅN ANNAN inte har gjort det trots att han sagt det:) Och så vore det skönt att greja lite så det ser ut som hos folk. Tvätta fönster borde man men det är skiiiiiiiitkallt ute så det känns lite otrevligt. Så får se hur det blir med det. Och sen så skulle man kunna göra något annat. Skriva, måla, sy, skissa, hålla på med lera. Typ.

3 veckor och 2 dagar kvar:)