Snö.

Okej, nu är det ju så här. Snön har kommit. Eller första snön hur man nu vill se det. Och jag tillhör dem som avskyr snö och kyla. Och som ett brev på posten så blir det SVINKALLT i hela lägenheten. Och jag vill inte, vill inte, vill inte gå upp. För jag fryser ihjäl. Snö får finnas över jul och i övrigt kan den snöa på nån annan stad.

Men i helgen var vi iaf i jakan och festa med syrran och Per o/co. De är en hel del folk. Och jag blev så full att.. ja. Vi glömmer det helt enkelt. Det man inte minns har inte hänt. Så vi låtsas att jag inte minns. Nästa helg är det rockbåt och då är det jag som köper vatten på flaska. Många flaskor. Och förhoppningsvis lyckas jag vara den duktiga flicka jag alltid lovar att jag ska vara. Och med en jäkla massa tur mår jag tip-top dagen efter. Den ni. På fredag ska vi tydligen se på film. Och så ska vi bestämma oss om vi ska starta från Tompa och Sara eller ifrån oss. Det är mycket med det jordiska.

De håller på att stänga av vattnet och ha sig den här veckan. Man kan knappt gå på toa. Dumma människor. Och jag som borde ducha innan jag åker till jobbet. Men jag får låta bli det. För de sätter inte på vattnet försen fem. Och gissa när jag ska åka. Just det. Fem. Så snabbt duchar inte jag. Det är tur att vi lyckats få undan vatten så man får kaffe iaf.

Och sen så går det så där med pippi-grejandet. För det första var det hemskt svårt att hitta en bra bild på pippi. För det andra så ska man ha tag i kläderna. Och jag orkar inte/hinner inte sy några. Och att köpa känns som sagt fånigt. Så, egen designad pippi. Alla borde iofs fatta så länge man har olika färg på strumporna och flätor som står rakt ut. Rock-pippi kanske. Vad sägs om den?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback