Jahapp.

Så här var dagen.

Upp vid sju och kände mig INTE ALLS utvilad! Men tvätta ansiktet och greja. På med kläder. Packa väskan och iväg till skolan. Det småduggade och blåste och var inte ett dugg trevligt. Men sagt och gjort. Till fysiken. Till lektion och gå igenom nytt avsnitt. Räkna lite tal. Fastna på lite tal. Men relativt okej allt som allt.

Hem igen efter lektionen. På med datorn för att göra ett sista försök att skriva ut labrapporten i biologi. Det gick! I med kaffe och ett par mackor. Packa om väskan. Iväg till skolan igen. Fortfarande dåligt väder men inte heldåligt. ÄN! Klasskompis gick på vid Sundbyberg men orkade verkligen inte vara social. På biologilektionen. Lååååååååååång genomgång om människor och ekologisk succession. Ut på rasten och röka. Börjat regna. Stod och försökte småprata med två av killarna i klassen men ingen ordentlig lust.

Åka hem. Det SPÖREGNADE. Stina var som en blöt liten katt och kände sig oerhört missnöjd med det hela. Tappade all lust till träning och att köpa mat till kvällen. Kom hem och slötittade på TV en stund. BORDE ha pluggat men stressen tog över och INGET blev gjort. Lagade mat. Satt på helgon. Försökte reda ut tankar.

Det var typ det. Spännande va?

[Nej. Jag hade inget vettigare att skriva idag.]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback